Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (01-12-2013)
Питай я ще дойде ли с нас, че да не скучае КомърджитоНе че не може да съзерцава океана де, ама чувството на вина, пречи на либидото ми
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ей ти една идея как да им напомниш за себе си
http://novinar.bg/news/mazh-slozhi-4..._NDQ3MTs2.html
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
Fafa (01-12-2013)
ДА ДА, това го гледах и по телевизора! Даваха го в някави новини май накрая!
----------
......и маалко ще открехнем та хем да виждат, хем да не виждат, та вратовете си да изкривят!![]()
Че за какво ще я водиш тогава на море ?
Aз проверявам Фицката дали наистина мисли това което пише
Иначе да не стане така, че да идеш и да те остави на изчакване![]()
Все пак ако искаш телешки дюнер, но няма, но пък е пълно с пилешки...що трябва да чакаш толкова за телешкия....ако ме разбираш![]()
Хммммммм....сещам се за подобен случай на бала миЧе за какво ще я водиш тогава на море ?
Aз проверявам Фицката дали наистина мисли това което пише
Иначе да не стане така, че да идеш и да те остави на изчакване![]()
Все пак ако искаш телешки дюнер, но няма, но пък е пълно с пилешки...що трябва да чакаш толкова за телешкия....ако ме разбирашОтидох с една, бях с друга, а си тръгнах с трета
но всичко бе по предварителен сценарий
не се дължеше на обилното количество алкохол
то бе оправдание за случилото се
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (01-12-2013)