С кой ходи?Снощи ходих да гледам ей това филмче http://www.imdb.com/title/tt2193215/?ref_=nm_flmg_act_3Не е лошо, бягайте на кино
Па сега ше си направя бутер банички, че днес може всичко да се яде и по много
По кината ли го дават само?
Съветникът ли ще е на бг, заглавието?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
тоз филм и аз от бая време го чакам![]()
![]()
ама у нашто кино тука - замундското
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Fafa (30-11-2013)
Уф, много съм застреляна...все се сещам за филмчета като съм на село ...а да тегля с флашката ...ама не би
бях теглила нещо ...я да видя ...тоз форекс от колко неща ме отказа...тцццц
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е определяш си 1 ден в седмицата, в който да се тъпчеш с пици, сладоледи, шоколади......![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Fafa (30-11-2013)
И един ден в който се гладува ...тъй се поддържа теглото...поне аз ...всяка сряда
И сега вица :
Решил Човекът да прави свинеферма!
Построил спазил всички правила, копил прасета настанил ги, сложил им слама да е топичко и идва комисия:
виждат условията, няма с какво да се заядът и казват:
"Тази слама за какво си я сложил? Така я тъпчат, става мръсно, неугледно, вероятно мокро.......прасетата какво ядът?
"Ами помия, ярма, отпадъци от храна! " отговорил човекът
Пишат ак и ..........глоба!
След време пак отиват на проверка! Човека , махнал сламата, купил хубава храна за прасетата ....вътре аптека!
Комисията " Ооооо, ама това са прасета! Те не са щастливи така, аи тази храна много здравословна за тях не трябва такава...........пишат акт .......и глоба!
На третия път отиват! В свинарника само прасета, няма слама, няма помия, няма специални храни и го питат:
-Ама тези прасета с каво се хранят?
- Аааааа, сутрин вече им давам по 50 стотинки и да се оправят!.........![]()
фицката (30-11-2013)
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Фафле ако знаеш само каква миризма се носи от куфнятаПо-късно смятам да отида да се натъпча и в Бургер Кинг
![]()
Движението е едно на ръка, и спирането на яденето, когато е най-сладко още ...
и ядене само когато си гладен ...
и всичко си зависи от индивида ...мотивацията и тъй нататък