Защото става много по-бързо, не ти бърка никой из файловете и информацията като цяло, имаш пълен контрол над пс-то си и не се събразяваш с нищо![]()
Ти пък ако мислиш, че се съобразявам с нещоооо!
Този в чудо се вижда с мен....особено като му кажа преинсталира,, трий всичко, и дъното.......и ме гледа с ей такива очи!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
saxsten, И туй кът го изтегля ко да го прая..........................
Най добре го дръпни от Замундата Аз работя с 10 версия иWin Хр
Прочее Виста нарочно не слагам щото е голяма тъпня ама той Стеко де да ги знае тия работи Пък на мен ми трябва чевръсти машини за търговия и анализи на алгоритми
За това си стоя на WIN XP
Още повече че и новите вируси почнаха да ги правят за Вистата и Уиндойс 7
Както и да е Акрониса работи с виста всякое ундоус на 32 и 64 бита и прочие
Като го изтеглиш го инсталираш
Като го инсталираш имаш три най важни неща които да правиш:
1.Отиваш на кнопка Baccup
и си правиш имидж на управляващия дистк
Аз моя твърд диск го деля на две чести
Управляващ активен диск от 30 ГВ и логически остатък от 120 ГВ архивен диск /при общо 150 ГВ в целия диск/или диск където си държа архивите и други
Така:
Като си направиш копие то го записваш в архивния диск
D:\Baccup\Baccup XPSP3\Baccup.tib
и когато нещо се скапе набъкаш се с вируси или реклами или прочее червейчето изпълняваш стъпка две а тя е :
2.Стартираш вече нсталираният си Акронис от иконката на декстопа и отиваш в раздел Recoveri от където си възстановяваш всичко за 10-15 мин.Трябва да се има предвид че той ти възстановява компа от там до където си го архивирал Така че ако си го архивирал преди 2 месеца всичките нови адреси във Фаворитите на браузера ти за тия два месеца ,както и разни програмки ,нови и иконки и файлове по декстопа ще ги няма
Така че ако искаш да си ги запазиш трябва преди да въстоновиш диска да си ги запишеш, каквото ти трябва някъде на архивния диск и след това старташ Recoveri -то.
Третата стъпка е след като си инсталираш акрониса има опция за създаване на БУУТ лоадер диск.
Това е просто един самостартиращ се диск който дори и никаква операционна система да нямаш или до толкоз да се скапала вирусясала и затрита че излиза черно екран колчем му бутнеш копчето на компа ,та тогаво просто го гасиш компището ,пускаш го и му пъхаш буутващия диск създаден с акрониса След това пак гасиш компирището и пак го пускаш и избираш да зарежда опер с-ма от диска
Е той зарежда оперативна версия на акрониса в която влизаш избираш си Recoveri -то. и като те пита от къде да възстанови управл диск му посочваш файла Baccup.tib
Последна редакция от saxsten : 24-11-2013 на 22:45
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
saxsten, защо не отворихте една нова тема, че сега това инфо ще се затрие м/у страниците, а явно има доста хора, който си преинсталират сами компютрите и това ще е полезно!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
saxsten, тез всичките неща ги има по дифолт в седмицата
Няма файда да използвате вече такива архаични операционни системи.
Минете на новото, по-добро е, по-бързо, по-функционално.
Фафле какво направи моме?Блйгодаря за загрижеността!
Ами болиме като си вдагам ръката и при по рязко движение, иначе катъ не я мърдам много е добре!
Най-вече като се облягюм....
Ще мине....като на кученце, след една, две седмици!
Но пък днес имах време да чета......и колкото повече чета, виждам колко много имам да уча!
има едни инджекцийки минава за 3 дни
и аз бях с адски болки през септември
Фатичка времето пари бе дечко
Ако се научиш и ти да го правиш не ти трябва някой очиларко да ти се пули 4 часа пък ти да му прай миий очички
/ вътре със златни парички /
За 15 мин и си готова
----------
Първо пак се изказа неподготвен Първо няма ги всичките по дефолт .Първо това което го има не работи като ти се скапе оперционната система Първо не питай старило а питай патило
Първо ... А бе кво ти обяснявам, като ти още първото не можеш да разбереш ....![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване