Dobra вечер,
починахте ли си добре![]()
Dobra вечер,
починахте ли си добре![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Олеее, опитах да редактирам поста си ине успях!
Хиляда грешки и написал таблета, понеже пише по подразбиране понякога, та моля не обръщайте внимание на правописа!
----------
Стига де, не ме отчайвай!
Ти поне си вече със стаж! Трябвй да са ти по-ясни нещата!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми щото е като да смениш осветителното тяло в абажура. ЕЛЕМЕНТАРНО е
А цвета как е ? Промяна има ли
Няма се плашиш![]()
Хубавите жени сте по-силни от останалите![]()
Fafa,
оправяй се бързо от контузията,
и внимавай с правописа![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Fafa (24-11-2013)
Верно е тва, седмицата и на мен повече ми харесваА уж новото трябва да е по-добро. На седмицата свикнах още като я инсталирах, с осмицата часове работих и не можах да свикна.
Олеееег, чакаш да ми почернее ръката ли?
Душманин си ти!
Нарочно заради теб ще се оправи! За доказателство, че сме жените като гущерите.....възстановяваме щетите!
----------
Уж внимавам, като знам какви номера ми прави, но някой път натискам бутона пусни и то заминава............
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ние пък можем и си го правим сами.Аз лично имам и друга причина, че много ме дразнят специалистите с очилцата, като ми обесняват, че не съм се грижил за лаптопа си както трябва.
![]()
Fafa (24-11-2013)
Еееее що душманинАз весело ти правя
Или поне на мен ми е весело хахахах
Една година на морето един си беше ударил пръста и му се беше зачервил и друг му казва, после ще посинее, след това почернее и накрая ще падне![]()
Защото не са ви готини майсторите!
Нашият, млад и УбавеЦ и без очилца, и любезен, и бързо работи!
За какво ми е да се уча да преинсталирам?...........и те са хора , и те се хранят!
----------
Смях ама на мой гръб!
/нося на майтап, сега да не се вържеш/