Нема, албииииии, белята с опит.... не страхуйся![]()
Нема, албииииии, белята с опит.... не страхуйся![]()
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ем то времето предразполага днеска за успиване![]()
![]()
аз па уй-ндоуз преинсталирвах досега
![]()
![]()
Не си спомням от кога не съм преинсталирал ХР-то
Правиш си беккууп файл ето с тази програма
http://kickass.to/acronis-true-image...6097.html#main
и забравяш за преинсталациите
Ако стане нещо просто възстановяваш диска от беккууп файла
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Защо си със тази стара операционна ощеслагай бързо една седмица
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ем то времето предразполага днеска за успиване![]()
![]()
аз па уй-ндоуз преинсталирвах досега
![]()
![]()
Не си спомням от кога не съм преинсталирал ХР-то
Правиш си беккууп файл ето с тази програма
http://kickass.to/acronis-true-image...6097.html#main
и забравяш за преинсталациите
Ако стане нещо просто възстановяваш диска от беккууп файла
saxsten, И туй кът го изтегля ко да го прая..........................![]()
ама аз седмичка ръцами то все почват едни активации, едни предупреждения дразнещи... освен дет съ затлачва де
![]()
![]()
и затуй един-два пъти в годината преинстал... то не е кой знае ко - два часа я има я не
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
седмичка ... ХР-то отдавна съм го изоставил![]()
![]()
предимно щот няма убава 64 битова версия и хваща само половината рам
![]()
![]()
![]()
Трябва и аз да се преориентирвам вече на седмичка.От де да дръпна една читава.................![]()
от замунда или от някой друг тракер - ултимате е най-убавото![]()
![]()
шъ търсиш "windows 7 msdn" - демек оригинално копие смъкнато от микрософт-сайта
![]()
![]()
сега има два златни торента - аз от българския си дръпнах ултиматето
masta (24-11-2013)