Fafa,
не чета вече навсякъде, както преди и съм по-добре
SPART, защо да няма смисъл да трупам ...да се напъвам с малко ...с голо дупе таралежи
знам ги аз руснаците, какви ги пишат ...но знам и мене си
GGBG,
Fafa,
не чета вече навсякъде, както преди и съм по-добре
SPART, защо да няма смисъл да трупам ...да се напъвам с малко ...с голо дупе таралежи
знам ги аз руснаците, какви ги пишат ...но знам и мене си
GGBG,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Fafa (20-11-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Много добре, знах си че не си малоумна.
... аз 7 месеца не пуша, а дори не съм забелязал че не пуша - няма такова нещо като абстиненция, тя е измислена да ти стои като бутон в мозъка, за да изпитваш неувереност... изобщо не ги брой дните, само трябва да измислиш заместител когато висиш на терасата замислена, а бе по-малко ще се замисляш и готово![]()
albagpipe (20-11-2013)
anonimen komardjia,
последните ми фасове все по-дълги оставаха...
което ме наведе на мисълта, че не ми е нужно...
бързах да влезна да яхна компа
по-добър заместител ...едва ли има ...
И що требе така да си губи времето бре НабореМного добре, знах си че не си малоумна.
... аз 7 месеца не пуша, а дори не съм забелязал че не пуша - няма такова нещо като абстиненция, тя е измислена да ти стои като бутон в мозъка, за да изпитваш неувереност... изобщо не ги брой дните, само трябва да измислиш заместител когато висиш на терасата замислена, а бе по-малко ще се замисляш и готово![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
те пушачите нали скъсявали живота си наполовина
видя ли ако пушех стабилно щях да съм на двадесет и малко
Шкумбата имаше такива щуротии навремето :
- Пушиш ли ?
-НЕ .
- На колко си ?
- На 40.
-Видя ли сега, ако пушеше щеше да си на 20 ( ПУШЕНЕТО СЪКРАЩАВА ЖИВОТА НАПОЛОВИНА)
albagpipe, поздрав, много ме зариби с тая песна
Ми то Хора дръпнаха кинти навремето и от "Югоагент",ама некои 'орица' взеха тенджери и тигани (по-лачените - телевизори и хладилници.......),пък тълпата пи една студена водица!....Тъй че - не на мене тия аргументи (дръпнах еди-кво си от еди-къде си ....мятайте се и вие!)....
...
ПС: Между другото тук май има пловдивски серсеми,които могат да споделят кой спечели от прословутата им "игра" с талони от 1990 г....Както и да кажат - излезе ли Ицо салфетката от панделата,или ДА!?!![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)