Ашколсун и Аферим
Фафа, ти пушиш ли
JaY_Z, това от ония странните ли се води
Джей, има една електронна музика, смесена с африкански ритми и вокали, много ме радвано не знам как се нарича стила
, ако се сещаш за какво говоря, пусни някое парче и името на стила
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
онова първото си е почти софт чилл....
а за питането в момента не се сещам за стила но и аз съм попадал на такива .....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
GGBG (20-11-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
то остана и да пушиш
през 92-ра отказах цигарите
алкохол не пиех
из ония дни си зададох въпросът -добре де кое е по-добре-да пушиш или да пиеш?
извинявай,всички не сме умни колкото теб...
та в тоя ред на мисли
из ония дни един полицай като ми изтърси,че се смята за интелектуалец аз само дето не се наврях под масата от смях
нищо лично Олег...
Що за излишен въпросЕстествено, че е по-добре да си пушиш цигарата, докато се правиш на мармалад с уискито
![]()
![]()
п.п. По-голям бич от алкохола нямаНе съм чул някой да се е размазал или да е размазал други хора, докато си е пушил цигарата
Това е само едно от многото неща, които не са в негова полза
![]()
Е това си е чисто оправдание, Фафле.Ами Аманципацията ги направила такива!
Да ходят да работят, пък деца да гледат, пък в къщи да чистят, перат и готвят.....и кога да спортуват? Като не им остава време?
И не позволяват на мъжете да са МЪЖЕ и да се грижат за тях, а пък те да се грижат за себе си! А? Питам аз ......и отговор не искам!
Мъжете също работим.
На децата какво има да им се гледа ? С изключение на първите няколко години ? След това си има градина, училище, занимални.
Чистенето пък да не е всеки ден по 6 часа ?
Прането го прави пералнята. Готвенето вярно е отнемащо повече време, но това се прави и от мъжете и от жените.
А пък да позволяват на мъжете си да се грижат за тях, това звучи като, ти говори по цял ден глупости с приятелките си, пък аз ще работяE това е малоумно, ако един мъж остави до себе си жената да е просто играчка за секс.
Чисто и просто, нежеланието за себеподдръжка в повечето жени е прекалено и заприличват на няма нищо още преди 35-40години да навършат.
----------
Защо да е лично ? Това което каза, не виждам дори да има връзка с темата на разговор![]()