Като си ги пускаш сам на компютъра не е чак такова задължение
![]()
Като си ги пускаш сам на компютъра не е чак такова задължение
![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
ем то има различни сериали...![]()
![]()
аз гледам тоз и Дървото на живота в момента - и двата български с по десетина епизода на сезон
![]()
![]()
и си чакам Под Прикритие тоз ил другия месец
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
хаха, сега ми се изясни всичко относно сериала![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
между другото и двата сериала са продукции на тв7...![]()
![]()
и разказват за началото на комунизъма
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Темата е доста актуална ,
дори и в момента![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
абсолютно актуална си е ... особено събитията от Шменти Капели![]()
![]()
другото малко по-сериозно, ама Въргала е обяснил подробно как всичките комунистически лозунги са се появили на бял свят
![]()
![]()
и защо комунизъма не е комунистически изобщо
![]()
![]()
![]()
Хайдеее ......идвам да вдигам шум!
Нещо голяма тишина настанала! Днес цял ден на вън! Времено беше перфектно. Ден за социални контакти и релакс!
Вие какви ги свършихте?
Наготвихте ли по десет сладкиша?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Aз гледах филм, участвах във форума, ходих до големите магазини, тва да си в град е голяма работа, ейПопрегледах си системата, послушах Ани Лорак....ползотворен ден преди работната седмица
![]()
А така!
Трябва да се оползотворяват качествено почивните дни!
И въпреки всичко доста неща си отметнал!
А големите магазини и аз ги пообиколих! Дали не сме се срещнали някъде? ?............![]()
Кой филм гледа, че на мен тази вечер ми се иска да си дръпна нещо.
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.