ръбам тук един лист от кьосе зеле ... много обичам свежо зеле ей така да си дръпна едно листче...........
ръбам тук един лист от кьосе зеле ... много обичам свежо зеле ей така да си дръпна едно листче...........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И аз съм си поръчала днес няколко зелки,
но мисля да ги правя на кисели![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Аз пък ще изпия един чай. Днес неми се пие следобедно кафе![]()
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
маман св. тая година каза че ще прави кисело зеле
аз бидон немам де да сложа
и ако бидон сложа на терасата с тоз гюрлюк чакащ за транспортиране треба на овчарски скок да простирам
----------
ха-ха направо ще припадна, е и това може да се види вече
.................................................. ..............
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Много интересно решение,
но не много естетично![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Няма значение,важното е зимата да е подсигурена,останалото са подробности![]()
гледах в криейтив айдиас решение ако те свари неподготвен дъждъ- вадиш презервативи от чантата, разбира се ако имаш и нахлузваш върху обувките за да си запазиш краката сухи
Хахахах е целия град ще те запомни с тези презервативи![]()
определено както влизам в съд, в полиция и представи си да се изтърся по презерватив
ще припаднат................................ .........
забравих си чадъра, но си носех презервативите![]()