Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е все има моменти, когато очакваш нещо ...има и хора на които и да искаш не може да повярваш ...но да не се задълбаваме толкоз![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg,![]()
![]()
.................................................. .....
Само едно не успях да си обясня. Как така си допуснал до теб пред огледалото и друг човек. Само ще ти разваля "съвършенството"![]()
wolf (13-11-2013)
Е аз точно това обясних. Мъжа е мъж с жена до себе си.
Ин и Ян, небето и земята, , ламята и принца, дракона и принцесата, вълка и червената шапчица
Пускам след малко да гледам Once upon a timeМного добър сериал
Междудругото, червената шапчица и вълка били едно и също нещо. Червената била върколак и затова носела наметалото си, което блокирало трансформацията й![]()
Значи първо да направим парите..и после да се женим така ли....аз пък винаги съм си мислел друго.Вярно ,че е някак си самотна професия,обаче можеш по всяко време на деня примерно да спреш и да излезеш някъде.....(което е добре за социалните контакти....)не си задължен по цял ден да стоиш на определено място.....дори не си задължен през ДЕНЯ да стоиш на определено мяст...
Понякога пазара те задължава да стоиш и внимателно да наблюдаваш поведението му за да направиш правилни прогнози.
----------
Поздрав за всички колеги
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
coldys (13-11-2013)
Нещо ти се скъса нишката на мисълта. Какво общо има седенето на работа(трейдинга е работа) с жененето и защо да си задължен да си по цял ден на определено място, като никъде не е споменато ? То никой не твърди друго.Значи първо да направим парите..и после да се женим така ли....аз пък винаги съм си мислел друго.Вярно ,че е някак си самотна професия,обаче можеш по всяко време на деня примерно да спреш и да излезеш някъде.....(което е добре за социалните контакти....)не си задължен по цял ден да стоиш на определено място.....дори не си задължен през ДЕНЯ да стоиш на определено мяст...
albagpipe, няма да се задълбаваме, но ще направя малко уточнение. В отношенията с хората няма предвид "сляпо доверие", а по-скоро "кредит на доверие", особено по отношение на непознати или малко познати хора. Този "кредит на доверие" е необходим за едни нормални взаимоотношения. Ако постоянно се съмняваш и следиш всяка дума и стъпка на другия като копой, за да видиш лъже ли те, не те ли лъже и т.н., няма как отношенията да бъдат нормални. Те са обременени от твоята мнителност. На много по-късен етап "кредита на доверие" би могъл да премине към истинско доверие, но това не е задължително.
Albe, ти затова ли винаги си ми на въпреки била и продължаваш да си. То с право те бях игнорирал толкова месеци, значиАко постоянно се съмняваш и следиш всяка дума и стъпка на другия като копой, за да видиш лъже ли те, не те ли лъже и т.н., няма как отношенията да бъдат нормални. Те са обременени от твоята мнителност. На много по-късен етап "кредита на доверие" би могъл да премине към истинско доверие, но това не е задължително.
Мерси аболеон за уточнението което направи![]()