но имай предвид, че при трудности с карта, верификации, прикачане на сметки, докато метнеш парите поне веднъж в карта има трудности при които ми помогнаха
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бе то няма разминаване, обаче не знам откъде са я докарали цифрата на Баланса - аз кат го смятам не е така - казах по-горе има разминаване 230$, а съм сметнала всички бонуси и trade results много точно. Освен и нещо друго да да включват/изключват, ма не ми се получават никакви съвпадения за тези 230$ разлика. Ако имаше обяснени някъде изчисленията, нямаше да е зле.
Последна редакция от Eli2356 : 09-11-2013 на 22:34
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Разликата от къде ти се явява всъщност - от бонусите дето ти идват или от сбора на печалбата при реално търгувани сделки ?Бе то няма разминаване, обаче не знам откъде са я докарали цифрата на Баланса - аз кат го смятам не е така - казах по-горе има разминаване 230$, а съм сметнала всички бонуси и trade results много точно. Освен и нещо друго да да включват/изключват, ма не ми се полючават никакви съвпадения за тези 230$ разлика. Ако имаше обяснени някъде изчисленията, нямаше да е зле.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А като заговори за верификация, какви документи да им пратя е най-добре?
А този ми звъни от скрит номер! Сега ще видя имейла, ако не съм изтрила дали е оставил кординати!
лично аз си сканирах личната карта - първо ниво едната страна, второ другата и стана веднага с първия акаунт, обаче ...втория беше зор от сякъде
особено пък да го вържа с картата на Инста ...и пазате си номерата, които ви идват на СМС -си и мейлите с регистрационни пароли ...голям зор имах ...мани мани ...там беше яката помощ
----------
а
Fafa,
и за скрития номер като писа се сетих , че имат безплатен телефонен номер за територията на България – 0800 800 04,
на който може да ни търсите за въпроси от понеделник до петък, между 10 и 19 часа.
Fafa (09-11-2013)
Аз в началото без да искам съм си открила 3-4сметки /кликала съм нещо подред/ и като взеха да идват смс-и тогава усетих, но ползвам само една и номерата и паролите на друтите заманха с предишния ми телефон.....
О, това с телефоните е голям кошмар ...сега поне има възможност да звъннеш и да спрат картата и после да си запазиш номера ...но всичко остава вътре...
а аз по едно време в бележките дори стихота си пишех...спирала съм на улицата да си запиша някоя мисъл ...че изтърва ли е край
хората мислят, че СМС-си цъкам
Fafa,
Видя ли, че добавих безплатния телефон горе в поста ?
Фафа, ти си свикнала на лошия вариант. Ако си на Андроид, там доста от функциите са орязани, не могат да се инсталират индикатори. Екрана е по-малък, не може да се гледат няколко графики едновремено, а и една да гледаш не е добре - колкото е по-голям екрана, толкова по-добра представа се придобива за обстановката по графиката
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
хайде да се изримувам и тука
Перманентна чудесия
Ох, таз любов е перманентна,
не мога, знам – да я изтрия.
Не е забежката моментна,
дори не мога да я скрия…
Навярно от далече ми личи?
Накичих устните с усмивки
Така по-сладко е нали
и стават нежно, сладко пивки…
Залепна ти за тази сладост.
Не се прави сега на друг!
Да си дарим частица младост,
на времето дори напук…
Не остарява и ръжда не хваща,
таз перманентна чудесия…
Нали съм истинска, любяща
- защо е нужно да го крия?
![]()
таз русата кака по едно време беше станала "ловец на глави"![]()
![]()
малко лигав филма беше ама убав горе долу
![]()
![]()
за андроид туй най-убавото: https://play.google.com/store/apps/d...ormobile&hl=bg
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.