Когато има кой да ти даде рамо, винаги нещата се получават
Когато има кой да ти даде рамо, винаги нещата се получават
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
veso, опит опит от две години сме заедно и втори диван скапваме. Какво да ти кажа.. здраво забиваш краката в земята.. здраво я хващаш зад врата.. пускаш си заека в действие и усещаш как местиш дивана из стаята...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хепи , често поглеждам хороскопа на БТВ (Zodia.bg) и съм доволен от работата им , хороскопа им е добърСкоро гледах хороскопа му- ами с тези предпоставки, с които се е родил нямаше как да не стане това, което е
Когато и вселената е с теб .... май не е толкова трудно - все повече се убеждавам в това. Пък ние, без тези вселенски подкрепи нека си говорим за положително мислене, упоритост и не знам още какво там
![]()
даже мисля ,че е най-добрия от всички ,но ми е инересно да чуя мнението ти за сайта![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
мда, тъй е...но има и варианти, когато някой те препъва вместо да подаде ръка и тогава усилията са още по ...говоря съвсем хипотетично ...
дано не ме разбереш пак, че влагам нещо лично
Безплатен обяд няма!
Лелееее страхотно е!
Искам да го нагушкам това Померанче.....нали е Померан!
Жестоко! Като изписано е!
----------
Тук съм!
Здравейте на всички!
Имах задачки днес! Закъснение -Да, но отсъствие- Не!
Имаме ли именници да поздравявам, че не мога да ви смогна да изчета всичко?
Oleg (08-11-2013)
Това кученце мноууу ме изкефи![]()
)
![]()
![]()
........
на тебе, господине, отдавна ти е изготвена и докладвана
----------
trymetryme, за общ поглед върху нещата, за ограмотяване и подобни неща е добър - идеята е прекрасна. Но ако трябва човек да взима решение за нещо важно, не бих разчитала на сайта (на който и да е) - все пак там информацията не е персонална. по принцип, най-ценното в тези сайтове са съветите за всеки ден относно положението на луната - те могат да се използват.
Безплатен обяд няма!
фицката (08-11-2013), trymetryme (08-11-2013)