Пак наскоро бях попаднал на коментари за филми, ама не ми се търси, пък и дамите на първо място
----------
Happy68, Не се подигравах ами говорех сериозно. Би ми било интересно, защото така или иначе никога не съм обръщал внимание на хороскопа си, а сега ми привлече вниманието с поста си. Извинявам се искрено ако съм те засегнал.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
joreto, ако е така - ок, но прозвуча доста подигравателно - за начало мога да ти видя датата на раждане по нумерология, а за хороскоп си иска повече работа- резултата обаче е почти един и същ
Пусни ми дата на раждане, с годината на лични да погледна
Безплатен обяд няма!
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Аааа, не, не казвам това. Ако имаш подкрепа от Вселената, няма начин да не ти се щеНо става по-лесно и с резултат
Имах щастието, няколко човека от форума да ми дадат датите си, проверявала съм Уорън Бъфет, Сорос и доста други - ами ... какво да ти кажа - както казва Шекспир "Каквото е на небето, такова е и на земята", което пък е скритото му послание към хората във време, в което църквата е забранявала езотеричните науки.
Безплатен обяд няма!
Нова информация, току що видях бездомник който е станал милионер само за 2 години.Не знам дали има нещо общо с вселената, но факт. Също така съм чел за милионери които нямат жилища. Живее по хотелите и казва, че никога не би си купил къща или дори не би си наел такава.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Алба, честит празникпожелавам ти, мнооого от най-най
albagpipe (08-11-2013)
Happy68, ако те помоля да го направиш и за мен, може ли или поне да ми покажеш как се прави това нещо, ако може. Благодаря
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
За днешните печеливши
GGBG, тенкс
Ехеех...защо не са ме кръстили като Меркел
поне с кеф да си празнувам