Значи ако се съберем по-малко не ни трябва басейнче, музичка и екстри - само астма. Нещо не ми се връзва ???
А и още не знаем къде се намира астмата, за екстри почнахме да мечтаем. По-кротко с еуфорията викам аз - като се озовем под астмата - тогава.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Aз - в басейна
вий - в джакузито .
не ме интересува![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ти сега недей да ни секваш ентусиазма ...като сме малко и рекичката до асмата ще стане басейнче ...Пък и на който не му харесва няма да го водим насила ....
![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Под астма се прави само Горещо лято. Какви Ледени епохи под астма те гонят пък теб? Първо няма да има астма, а само пръчки на астма и най-важното - ще вземе да ни изчезне Мамyta - ако не знаеш мамутите са изчезнали точно поради настъпване на ледената епоха.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356,
много бързо ми видяхте сметката на мене
albagpipe,
може и хобота да ми ползвате даже![]()
Ми мойта фантазия малко по -развихрена ...и ледена епоха посред горещо лято мога да видя ...
п.п. айде лека Ви нощ от мен ...![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
ef4e,
нищо чудно - ако си на 2 коктейла вече
![]()
То не беше ли басейнче, откъде я измисли пък сега тази рекичка? А и каквото и да е - ако успеем да пробием леда да се гмурнем пак добре. Май ще се наложи Мамута да помага, че под неговата тежест няма как да не поддаде, ако не е умрял от глад в тази ледена епоха - ще трябва и листа да му набавим в изобилно количество - в днешно време поне не липсват по супермаркетите, даже и в ледените времена.
Иначе на мен ентусиазъм никак не ми липсва, ама да се връзват поне малко от малко нещата, да не останем само с ентусиазма накрая.![]()
![]()
........аз като смеся 2 безалкохолни така става
----------
Хахах ми ние по динозаврите се знаем ..питай Албито дали няма рекичка до асмичката ....![]()
гейша -философ