И аз за там имам в предвид,той си е 3 пипа ,обаче ако няма пари на пазара самата графика се изменя и самата свещ изглежда дълга и голяма примерно а е с малко пипове,незнам по научно му как да се изразя![]()
Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit
Fafa (07-11-2013)
Разбиран, но независимо как изглежда спреда си е фиксиран и винаго трябва да се взима под внимание при слагане на поръчките.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
rusalita (07-11-2013)
Руса ли си Лита ? ... отстрани има едни цифрички те са определящи за дължината, а не на кой колко дълго му се виждало...да не говорим че с дължината често се спекулира, преди да бъде измерен обекта... иначе да, нощните свещи изглеждат доста големи но то е свързано с автоматичното мащабиране на метататрейдъра, което може да бъде изключено.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То може и без разпъване на спреда да не се е получило ...ох, не ме карайте да смятам ...че пералнята ме чака готова ...да използвам вятъра на макс
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
anonimen komardjia,
не е от русотоооо ...ще се научи
----------
rusalita,
визуалното може и да лъже, както каза Комрджията - има си цифричкииииииии
rusalita (07-11-2013)
От време на време съм леко русаРуса ли си Лита ? ... отстрани има едни цифрички те са определящи за дължината, а не на кой колко дълго му се виждало...да не говорим че с дължината често се спекулира, преди да бъде измерен обекта... иначе да, нощните свещи изглеждат доста големи но то е свързано с автоматичното мащабиране на метататрейдъра, което може да бъде изключено.прав си за цифричките те са по важни но трябва да се вгледам в тях
Сега ако ми кажеш и от къде да го изключа автоматичното мащабиране ще съм много благодарна![]()
Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit
Малко под един пип не и е стигнало ,
за да се затвори на лимит .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Такаааа.....Накарахте ме сега да се разровя !
Установих, че е от спреда!
Лимита ми е бил на 1.35030....цената е отишла до 1.35007
rusalita (07-11-2013)
Добър ден, макар да не е много добърцяла сутрин чистиш, а накрая спира водата и не можеш да се окъпеш...
Ама като гледам и тук има проблеми.. с пиповете![]()