На мен пък ми е малко уморено, така че и аз ще се изнасям. Лека нощ и приятни сънища на всички![]()
На мен пък ми е малко уморено, така че и аз ще се изнасям. Лека нощ и приятни сънища на всички![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Много бързо ви падат батериите,бре....
....Айде една нашенска песня подходяща за слушане в жипка с развалено парно
....
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Албе, голяма работа си! Удивлявам се на таланта ти да намираш време и сили за такива творчески занимания, че и добри резултати да вадиш.
Ми освен и аз да ви пожелая Лека нощ, че нещо на мен пък ми липсва вдъхновение за писане напоследък и си тая мъката вътре мен - не я излизвам никъде засега.![]()
Спарт, не знаех, че живееш във Франция.Мелодията/песента е една от любимите ми, мерси.
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 05-11-2013 на 00:40
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
..... Не само,че "живея" , ами черпя вдъхновение и от софийския пепеляк
....Като пионерче бях франкофон и докато стана необолшевик разбрах, че френският е най-безполезния от основните езици - литературен и без никакво приложение в реалния живот!
...Веднага след него от 2008 насам,се нарежда английския - езикът на парвенютата и безделниците които си мислят че правенето на пари задължително изисква прескачането на няква (езикова) бариера!
Въпреки, че Франция не ни е била колонизатор, е добре човек да има дребни познания колкото за бит и душевност :
Силата на английския е в кабаретната музика- демек,чалгата
:
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
albagpipe (05-11-2013)
ТЦ пробвах ама никак не ми се получава![]()
![]()
цццццццццццццццц
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
scooterr,
тогава без закуска,
само кафе и вода![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Добро утро и от мен. Ако успеете да заместите и кафето с чай. Така и не се научих да го харесвам това кафе.![]()