Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е това не работи бе. Дай работещо
Примерно ей такова:
http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...izstiskvachka-
е, ясно - не си за сок от моркови, наистинаняма и какво да се напъваш
просто нямаш нужда от тях
пий си каквото ти е вкусно и това е
между другото и аз не съм голям фен на зеленчуквите сокове, но то не идва от вкуса им - просто не проявявам особен интерес към тях. Но ако ми се допият - различавам качествените от некачествените моркови
![]()
Безплатен обяд няма!
Fafa (04-11-2013)
Е това не работи бе. Дай работещо
Примерно ей такова:
http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...izstiskvachka-
хахахаххаха, работи си то, ама трябва малко усилие да се положи![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Фирма наема работници, дава им по една лопата и им казва да започват
работа. Всички започват само един седи и гледа.
- Ей, ти, защо не копаеш? - пита шефът.
- Ами лопатата няма мотор - отвръща оня.
- Абе ти къде си виждал лопата с мотор? - пита шефът.
- А ти къде си виждал арменец с лопата? - отговаря оня.
![]()
GGBG (04-11-2013)
Нали казват, че когато имаш нужда от нещо мозъка си казва!е, ясно - не си за сок от моркови, наистинаняма и какво да се напъваш
просто нямаш нужда от тях
пий си каквото ти е вкусно и това е
между другото и аз не съм голям фен на зеленчуквите сокове, но то не идва от вкуса им - просто не проявявам особен интерес към тях. Но ако ми се допият - различавам качествените от некачествените моркови
Може би нямам нужда!
Например никога преди не съм обичала риба, Никаква, по никакъв начин приготвяна / в това число и деликатесни риби/дори миризмата на риба ме отвръщаваше....
Сега се усещам понякога, че ми се яде риба и ям!