Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това с отрязаната не съм го пробвала,
сега ще опитам ..... ...
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
златната превъзходна наистина има цвят на злато - едно такова хубаво жълто. Освен това, кожичката на тези е гладка, огледално гладка, а на златната не е.
Безплатен обяд няма!
Oleg (04-11-2013)
Отрязана, изгризана останала до семките
Хепито ги помниии![]()
Кожичката на златната е и мека. А на тези е доста твърда и аз лично дори ги беля.
Хепи, а карастоянката помниш ли я ?
Едни по-мънички такива, на храст растат. Мале как ми се приядоха
Като бях малък, на село имаше такива...много вкусни също![]()
Значи съм случила на златна превъзходна ,
кафеникавите точици по ябълката са дори леко релефни .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
помня ги естествено, те са с леко кисел вкусОтрязана, изгризана останала до семките
Хепито ги помниии![]()
Кожичката на златната е и мека. А на тези е доста твърда и аз лично дори ги беля.
Хепи, а карастоянката помниш ли я ?
Едни по-мънички такива, на храст растат. Мале как ми се приядоха
Като бях малък, на село имаше такива...много вкусни същона външен вид абсолютно непривлекателни, обаче .... ако са узрели - страшен вкус
аз обаче обичам само айваниите - всичко друго мога да го ям само поради тяхната липса
----------
да, това е друг белег - призлатната тези точици са релефни, а при другите са навътре, в месото, под кожичката
Безплатен обяд няма!
Oleg (04-11-2013)
Абе вие да не сте всички възпитаници на ВСИ ???
Гледай ти какви агро-спецове се извъдиха?!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Fafa (04-11-2013)
ох, от тези дискусии така ми се дояде ябълка- хайде, няма да е от любимите ми, ама .... все пак е ябълка
![]()
Безплатен обяд няма!