Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бравос! Mа ти си Детето-Чудо,бре - само (с ударение на "о") чете и пише!....
Жалко за нещастните-млади:
Грегори Льомаршал е роден на 13 май 1983 г. във френския град Ла Тронш. Когато е на 20 месеца му е поставена диагноза, че е болен от нелечимата болест муковисцидоза (на латински: cystic fibrosis).
През 1995 г. става шампион на Франция по акробатичен рокендрол. В 1998 г. взема участие в телевизионното шоу „Graines de stars“, и става особено популярен в родния си край. През 2004 г. участва в четвъртото издание на Star Academy. Още от началото зрителите са впечатлени от огромния му талант. През цялото време той е душата на компанията в Star Academy. На 22 декември 2004 г., на финала на сезона, той печели с ненадминатия и до днес резултат от 80% зрителски вот.
Неговият дебют след „Звездната академия“ е през 2005 г., когато записва първата си песен „Ecris l'histoire“, достигнала номер две във френските чартове и обявена за платинена, а албума му „Je deviens moi“ се радва на продажби от над 600 хил. копия.
На музикалните награди на NRJ през януари 2006 г. Льомаршал печели приза „пробив на годината“ (на френски: Révélation francophone de l'année). През пролетта на същата година той е на турне из Франция, след което прави дует с британката от новозеландски произход Луси Силвас, с чийто сингъл „Meme Si (What You're Made Of)“ достига до номер две в класациите на Франция.
......
След смъртта му излиза албума „La Voix D'Un Ange“ ("Гласът на един ангел"), съставен от песни, които Грегори записва малко преди да си отиде завинаги. Включени са и изпълнения на живо. Първият сингъл от него „De Temps En Temps“ става номер едно във Франция. Албумът се продава в тираж от около 650 хиляди бройки и става третият най-продаван албум за 2007-ма година - според сайта www.ukmix.org.Основаната от родителите му фондация за борба с муковисцидозата успява да събере 7,5 млн. евро (според изявление на Пиер Льомаршал - баща на Грегори) само за няколко месеца. Това е било последното желание на Грегори, преди да почине.
В свое интервю Рене Анжелил, съпруг на певицата Селин Дион, определя Грегори като "талант какъвто рядко се открива"................
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit
Нас пък още снощи ни посетиха. Даже се видях принудена да ги черпавам със "семки и бонбонки" да се махнат с достойнство.Са кое е Хелоуин в края на краищата - снощи или днес? Пак ще трябва да се допитвам до чичо Гугъл.
Пп: Мързи ме сега да качвам снимката, с която ги удостоих, но бяха доста празнично- цветущи.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
rusalita (01-11-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
rusalita (01-11-2013)
Нещо любимо от любим изпълнителИлюминатите го внедриха Фафле,ама ний необолшевиките ще го изкореним![]()
до Глобалния Крах
....Аналога на хелоин са кукерите(които също са част от езическите ритуали) на Тодоровден - тва можеш да го прочетеш в бг-уйкипедията и уверявам те, че е верно! .....
Айде една маляшка песня,чийто Бг-вариант изпълнява пернишкия пендел,Константин!
ееееееееееееее Спарте, чак ме изненада приятно
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
В съда в малък южноамерикански град, прокурорът призовава първия свидетел - стара бабичка.
Започва с въпроса:
- Мисис Джонс, вие мен знаете ли ме?
- Разбира се, че ви знам, господин Уилямс. Знам ви още от малък, и да си призная съм много разочарована от вас - вие
лъжете, изневерявате на жена си, манипулирате хората и говорите гадости зад гърба им. Вие се мислите за голяма работа, защото нямате достатъчно мозък, за да разберете, че сте само един обикновен бюрократ.
Прокурорът е шокиран, не знае какво да прави нататък, стига до другия край на залата и пита:
- Мисис Джонс, а знаете ли адвоката?
- Ама разбира се, че го знам. Знам го господин Бредли от бебе дето се вика. Той е мързелив и има проблем с алкохола.
Не може да има нормални отношения с никой, да не говорим, че изневерява на жена си с три жени. Между другото, една от тях е вашата жена. Да, знам го.
Адвокатът стои ни жив, ни мъртъв.
Съдията помолил и двамата юристи да се приближат при него и съвсем тихичко казва:
- Ако някой от вас, идиоти такива, попита свидетелката дали ме знае, ви пращам и двамата на електрическия стол!
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
добро утро и успешен последен работен ден...........................
mck (01-11-2013)