Мне...по центъра бях
и си купих 2 парфюма
----------
Ако имаш познат дистрибутор на AVON, обади му сеТе предлагат страхотен серум от витамин С
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Happy68 (01-11-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Какви? Хубави ли са? ?.......Кажи им имената да ти усетим аромата!
----------
Уф, и аз миналия месец ядох шамари от нея! И не смея да я гледам, даже!
Но днес бях отворила една къса,.....
Fafa (31-10-2013)
ха ,,Прасьо, от една порода сме значи.... и аз има Исеа Миаки, дори тази седмица с него все се пръскам.
----------
между друго този е особен парфюм - не на всяка кожа стои правилно, пичките ме светнаха като го купувах .
От години не бях ползвал негов парфюм, но този ми хареса днес и го взехЗа дневна миризма е екстра
----------
На мойта е супербе аз хич не смятах да купувам парфюми, ама айде
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Браво! Добър избор!
POUR- а ,много добър....мирише на чисто и ненатрапчив!
Усетих те!
Комарджи, така са ти казали девойките, защото всеки парфюм се развива по различен начин на всяка кожа....и след теб шлейфа , който оставя!
Последна редакция от Fafa : 31-10-2013 на 14:49
а бре комарджи що ме разсмиваш
то и презерватива не на всеки у....................й седи правилно ама айде ......................
хи-хи
ще ме скъсате
вземам правата лопата и излизам