Безплатен обяд няма!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
да, ок са, но в никакъв случай не мога да определя начина ми на хранене като диета![]()
при всички положения начина на хранене трябва да зависи от метаболизма на човека, от типа организъм, който има. Аз като ям ябълка примерно (както и ти), след мах 30 мин съм гладна като вълкзеле и моркови не ми понася, ... и разни такива
![]()
Безплатен обяд няма!
Fafa (30-10-2013)
И аз така с тези плодове и зеленчуци.....нито зеле с моркови обичам!
Виж домати с моцарелка!
Или шопска !.....Да!
Сигурно имаме специфични особености!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
те това ми е балсам за душатане, не са специфични особеностите - нарича се телесна конституция тип Кафа
- справка (ако ти е интересно): Аюрведа - там информацията е невероятна, а е измислена преди 5000 г някъде
Безплатен обяд няма!
Fafa (30-10-2013)
Ще погледна! Не съм запозната с Аюрведа......
Мерси!
наред с храненето, дава информация, какъв спорт и как да го упражняваш, та дори и секс - какъв, колко, с кой и как- я сега да видим, от тукприсъстващите мъже, колко ще отреагират
хи-хи
най-добрата книжка на БГ - тя ми спаси живота преди десетина години
http://www.book.store.bg/p111107/taj...jms-bruks.html
Безплатен обяд няма!
фицката (30-10-2013)
Happy68, на какво трябва да отреагираме
Ако е за секса, както казва мечо пух, колкото повече, толкова повече
Приятна ли е за четене тая книжка![]()
Безплатен обяд няма!