Ако работи някъде по западна Европа това си е напълно нормално. Пък и не можеш да знаеш, дали го е взела на лизинг или не, защото в западна Европа с минимална заплата може да вземеш автомобил за 20-30к на лизинг.10000 но евро. Жена на 25 години караща автобил за 20к лв, която сама е изкарала парите за него....куре, това е много достойно за уважение.
Е ти си карал, а сега караш ли ? Че то миналото е свършило, важно е настоящето и каква ти е стойността в текущият момент, а не каква е била.
И все пак ти си мъж, а тя е жена.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Минималната в европа, ще ти стига само за комуналните такси. Не е много по-различно. Виж провери какви са цените там и тогава помисли, така ли е както казваш. Аз съм проверил![]()
Що реши, че ми липсват социалните контакти???Ами да, не е моя работа да давам детайли за нея. Държа на конфиденциалността. А и тя има превъзходен характер
То затова започват да ти липсват "соц. контактите"![]()
А и твоята вече е минала така, че е все тая как ще я караш. Но да си на 30 и да имаш това мислене, не го приемам за нормално.А на 30 да се впрегнеш само в правене на пари в името на показността и да не смееш да разпуснеш.... не го разбирам това. Честно!
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
Tи каза, че ти липсват и съм ги сложил в кавичкиЗатова си започвал да работиш, което е нормално де
И защо като изкарваш пари, да не можеш да разпуснеш ? Защо трябва да е или, след като може да бъде и ?
Именно, започнах работа за да се върна между хората, а не защото ми липсват пари..... две години трейдърство ми опъна нервата.
На 56 години няма как да се баламосвам. Тва е тийнеджърско занимание. Обичам да скитам, обичам разнообразието, обичам забавленията. Затова се върнах в занаята.