Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (27-10-2013)
Tи в кой свят живееш ? Тези които ме интересуват, лично се познавам с тях и съм наясно реални ли са или не са.Oleg,
нещата в нета никога нямат покритие ...дори колата на дружката ти във фейса на която се възхищаваш ...може да е нечия и всичко в нета е лъжа и измама ...
но ще пораснеш някой ден
не се опитвай и на старост да ме обиждаш ( ще хукнеш да го правиш, сигурна съм)...на моите години едва ли ще изглеждаш като мен
А за годините ти и как изглеждаш, не се бях сетил, но албе, дано да НЕ изглеждам като теб, като наближа 50-тоТова не мисля, че е нещо за изтъкване. Ама изобщо, пък ти си се чувствай както искаш в кожата си.
----------
И мен не ме радва, но не съм аз виновенКъм калпав характер, отношението е такова.
па и нейна да ...Х5 струва 10 000 вече
не е чак таквоз постижение каквото изглежда
![]()
аз на 25 карах по-скъпа даже![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
10000 но евро. Жена на 25 години караща автобил за 20к лв, която сама е изкарала парите за него....куре, това е много достойно за уважение.
Е ти си карал, а сега караш ли ? Че то миналото е свършило, важно е настоящето и каква ти е стойността в текущият момент, а не каква е била.
И все пак ти си мъж, а тя е жена.
10000 но евро. Жена на 25 години караща автобил за 20к лв, която сама е изкарала парите за него....куре, това е много достойно за уважение.
Е ти си карал, а сега караш ли ? Че то миналото е свършило, важно е настоящето и каква ти е стойността в текущият момент, а не каква е била.
И все пак ти си мъж, а тя е жена.
граничи с пет стинкибрънннннннннннннннннннннн нннннннннннннн
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ти откъде си сигурен,че сама ги е изкарала кинтите за Х5![]()
тцъ... със 30...хамерикански даже
![]()
![]()
![]()
![]()
може убави свирчоци да върти момичето![]()
повечето 25годишни зарад туй карат скъпи таратайки
таз конкретно не я познавам... а ти освен че кара Х5 и е на 25 нищо друго не си казал за неятъй че няма как да я разискваме реално и обективно
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
mck (27-10-2013)
Олег, и аз съм от тия, които наблягат на удоволствията, а не на показността..... От петък вечерта си прая кефа, сега малко релакс, довечера пак..... От утре - на тръстиката![]()
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
Ами да, не е моя работа да давам детайли за нея. Държа на конфиденциалността. А и тя има превъзходен характер
То затова започват да ти липсват "соц. контактите"![]()
А и твоята вече е минала така, че е все тая как ще я караш. Но да си на 30 и да имаш това мислене, не го приемам за нормално.