не съм толкоз учен![]()
ама и туй дет питаш няма да ти кажа
щот мож да сЪ разсърдиш
![]()
![]()
![]()
![]()
не съм толкоз учен![]()
ама и туй дет питаш няма да ти кажа
щот мож да сЪ разсърдиш
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
греда
напротив ясен си ми отдавна
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ти ли си пу*ка заспала ?
А бе говори на разбираем език бе, нали си ходил на училище, говори като зрял човек. Ноже и да си кур, ама пробвай да мислиш. Може и да ти се получи. състави изречение в което няма недомлъвки. Кажи нещата в прав текст, не като някоя пу*ка(албата)![]()
шшшшшшшшшшшт... за Алба тъй нема да приказваш![]()
П.П. е съкращение от "почти постоянно"![]()
точно щот съм ходил на училище знам, че две е повече от еднои 60 стинки са повече от 30
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Ma ти верно си пу*ка заспала
E гати разкритието:
Познавам, защото съм наясно с тези семкаджийски схеми още от форума на Желев. Там това беше идеята в "търгуването" . А именно, как да се извлече някаква полза със математически подход, недостатъци в брокера, мартингейли в тренд....каквото се сетиш и да бъде автоматизирано разбира се![]()
Така, давай следващият си довод, че този е толкова идиотски, че няма накъде повече.