Лека, Кльомбе! До утре...................................................... .....................
Лека, Кльомбе! До утре...................................................... .....................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не ти е лесно, Алфа.... разбирам те. Но ..само трябва да скокнеш извън омагьосания кръг. Лека и на теб!мда ... и на мен това ми е следващата стъпка
кеф ти градина, кеф ти релакс, кеф ти трейдинг
кога лягаш, кога ставаш, кога ядеш ...
пък така ... хем готвиш като за световно, хем не ядеш
пп ... аз не съм от ящните между другото
Лека ви нощ, уморено ми е, требе да си легна вече
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 07-10-2013 на 21:27
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Да, това си е хармония, ама да не се "забравите".......................... ..Аз съм се позиционирал още по-добре - Старшинката със щерката са в апартамента в града, аз съм си с кучето в къщата извън него...
Така по цяла седмица - виждаме се само за пред уикенда. Така е по-удобно за щерката поради ученето.
А за мен удобството е кеф ти трейдинг, кеф ти релакс, кеф ти винце вечер без някой да го наглежда докъде се изпива....
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Колко си сигурен само!? То на думи лесно, обаче има и такива, които и една не могат да си хванат, даже повечето са такива на днешно време в тая икономическа криза...
В миналото не знам как е било, може и така както казваш, щото все още е имало и някаква безкористност все пак...
----------
Нито зло, нито добро се забравя за една седмица, само скучно, но те едва ли са от тия. Но нека Бибко си каже все пак, ако желае.... Бе важното е, че му е хубаво така и благоприятно за трейдване, няма какво да го философстваме.
-------------------------------------
Кво се умърлушихте бе? - Шегувах се за мъжките любовници - не губете надежда, мъжкото съсловие тук - може и по 4 наведнъж да си хванете, ако поискате - те под път и над път се намират, няма проблем. ... Хайде Лека и от мен!![]()
Последна редакция от Eli2356 : 07-10-2013 на 22:12
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ползата от кризата е,че насърчава контактите и полигамията изобщо.Пък за "миналото" и аз не знам
,но съм чувал,че от 2000 г. нова история на света, 1900 са кризи или метастазите им.
Нали си чувала лафа,че оправданието било като задника - всеки го има!
PS: Да добавя само че под 5 -цифрен акаунт не бива да се хваща форекс-любовник или любовница - според зависи!![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Насърчава казваш да си живеят двамка, тримка, четиримка и т.н. и да си делят наема. И манджите, и постелята (да пестят отопление)... То в тая криза имат ли избор?Ползата от кризата е,че насърчава контактите и полигамията изобщо.Пък за "миналото" и аз не знам
,но съм чувал,че от 2000 г. нова история на света, 1900 са кризи или метастазите им.
Нали си чувала лафа,че оправданието било като задника - всеки го има!
PS: Да добавя само че под 5 -цифрен акаунт не бива да се хваща форекс-любовник или любовница - според зависи!Чудех се защо в историята на човечеството цари повсеместна полигамия, а то...
Ми не бях го чувала тоя лаф, сега сефте, така си е!
Ps: Много ясно... и да е умножен поне по две... ако може![]()
Така най- лесно ще се отърве жената , какво ти е толкова чудно....
Проблема на мъжа е там, че както се държи със съпругата си , такова отношение ще има след време и към любовницата му.
Просто начин на отношение към противоположния пол!
Приказката за вълка и нрава е знаеш предполагам........
Така е! И изобщо не ми е скучно - гледам си телевизия между трейдинга, грижа си се за градината, с вас си приказвам, ходя на разходки с кучето....
И най-важното - никой не ме ръчка за нищо!![]()
Eli2356 (07-10-2013)