тва нечовешко... 6... поне 8 не требе ли да еи аз 9 предпочитам де...
...
тва нечовешко... 6... поне 8 не требе ли да еи аз 9 предпочитам де...
...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми то пенсиите са сред най-тихите и порядъчни бе... кви са твойте такива "купонджии"...Аз като живеех в Студентски "гард", де да имах пенсии за съседи. Не знам откъде си ги изнамерил... споко - след някоя и друга година ще те освободят от присъствието си. Само им създавай и ти малко повече нерви - хем да се усетят кви ги вършат, хем да ускориш... спокойствието си. Сори за черния хумор
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
има бая пенсионери дет не спът по много... и чуват още по-малко... и кът станат нощем - я телевизор поусилят, я нещо друго почнат да хлопат...
у панелка особено се чува много![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Извинявай, но това не може да е истина. Кой нормален човек на днешно време става в 06??? А и даже да става няма да му е приятно да го почнат още със ставането с дрелката и бормашината. Ето ти повод за още общонационални протести - промяна на устава на жилищните блокове и кооперации.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
тез дет ходят на работа от 7:30 - 8 стават горе долу толкоз
принципно трябва да са по-голямата част от населението, обаче смятай колко сме зле кът икономика щом туй ни се струва странно...
Вече се чувствам като полазена от добрата съдба - нямам съседи пенсионери, даже отникъде нямам съседи, само отгоре, но те са "порядъчни" млади хора и не ми създават никакви проблеми. Надявам се това положение да се запази още... абе завинаги ако може.
----------
На мен това винаги ми се е струвало странно - защо за бога да трябва да почвам работа от 08:30 (не че не съм почвала, но да не е по принуда), когато повечето хора още спят. Не ме интересува зарад какво е... ако е заради лоша икономика - дано повече време сме в "депресия". Ние да не сме животни все пак да си лягаме по залез и да ставаме по изгрев, хора сме, трябва да има разлика....
Последна редакция от Eli2356 : 06-10-2013 на 22:37
работата трябва да се започва в 6:30, и от 14-16 да се спи бръмммммммммммммммммммммм мммммммммммммммм
Не знам, кой става в 6.00...аз лично преди 10 като стана и не се чувствам ОК, но има хора, който ходят на работа...и знам, че след 6 не е проблем да се вдигало шум , тъй като една приятелка имам, която вика полиция заради съседи на които децата свирят на музикални инструменти още след 6, и полицаите и казали, че не е нарушение ......Извинявай, но това не може да е истина. Кой нормален човек на днешно време става в 06??? А и даже да става няма да му е приятно да го почнат още със ставането с дрелката и бормашината. Ето ти повод за още общонационални протести - промяна на устава на жилищните блокове и кооперации.![]()
Ти ако спиш и в 6:30 някой до тебе почне да лумка почстената? Не мисля.
Все пак и сън трябва да има.
Много хора стават тогава, даже и по-ранобудни има, зависи какво работят, а като нямаш избор, дали ти е добре или не, няма особено значение.Не знам, кой става в 6.00...аз лично преди 10 като стана и не се чувствам ОК, но има хора, който ходят на работа...и знам, че след 6 не е проблем да се вдигало шум , тъй като една приятелка имам, която вика полиция заради съседи на които децата свирят на музикални инструменти още след 6, и полицаите и казали, че не е нарушение ......
Fafa (06-10-2013)