Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
coldys (06-10-2013)
Пък и кинти нема- който не вярва сам да си провери лотарийните числа - http://www.powerball.com/powerball/pb_nbr_history.asp. Пак ще трябва само да си ги изкарваме или да разчитаме на "успели до 40-та им година мъже" както ти спомена.
Мен и други успели мъже ще ме устрят, но не е желателно да се разчита на друг.
Алба, мисли за красивия сняг, за хубавите моменти - всяко време си има свойта красота.
Последна редакция от Eli2356 : 06-10-2013 на 20:08
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Eli2356,
сигурна съм , че ако имаше печалба Мамута щеше да е споделил![]()
Привет Алби, хубава картина
![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Хайдеее и аз се завърнах! Цял ден обикаляхме, времето слънчево и хубаво беше, след това малко на гости на приятели, и сега моите съседи се умориха от ремонти....тишинааа , направо не мога да повярвам!
Как сте момичета и мочета,:?
Налин не спите още?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Чакаме да отвори пазара да си занулим сметките.
бе тука сме за сегаама за съседите ти завиждам нашите умора нямат. Пенсии смотани то перални ли не пускат вечер сутрин прахосмукачки тука дрелки и разни пробивни машини за нищо ги нямат до десет си боравят с тях
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
Със сигурност.Аз лично ако не си изкарам малко бонус на негов гръб и да чакам на него или някой друг - кауза пердута както казват италианците. Хубаво все пак, че ме е цанил за прес-аташе...
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Това не го позволяваме!
Единствени и само може да се удвояват!
----------
Ааа моите са възпитани и спазват общоприетите норми! М/у 14 и 16ч.също спират!
по тез норми сутрин от колко може да се вдига шум
вечер до 22 май...
След 6 сутрин имаш право да вдигаш шум.....но все пак е добре да изчакаш 9ч.