Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Верно е,че тая болежка основно с език се лекува!....И друго - от година и половина работя основно с по-млади жени от мене (някъде между 7 и 20 години разлика
) и да ти споделя че всички ми се оплакват че са болни
. Обаче аз нямам данните на доктор Куин-Лечителката и предпочитам да го давам Анибал Лектър - софт вариант,разбирайки къф е проблема!
.....Отскоро шефката ми носи кафе сутрин
(вместо да е обратното - аз да й нося
) което ми навява мислата,че трябва да попритегна примката
щото ако я улабя знам кви ще са отзивите и негативните последствия за мен - Тва подчертаното да не се тълкува прекалено буквално
![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
просто ме дърпаш за езика, не е хубаво толкова много хвалба- толкова млади и в същото време, толкова болниВерно е,че тая болежка основно с език се лекува!....И друго - от година и половина работя основно с по-млади жени от мене (някъде между 7 и 20 години разлика
) и да ти споделя че всички ми се оплакват че са болни
. Обаче аз нямам данните на доктор Куин-Лечителката и предпочитам да го давам Анибал Лектър - софт вариант,разбирайки къф е проблема!
.....Отскоро шефката ми носи кафе сутрин
(вместо да е обратното - аз да й нося
) което ми навява мислата,че трябва да попритегна примката
щото ако я улабя знам кви ще са отзивите и негативните последствия за мен - Тва подчертаното да не се тълкува прекалено буквално
----------
аз пък днес изобщо няма да работя, не че съм суеверна, но предпочитам уикенда да започне от петък
На мен пък на 13 винаги си ми върви, без значение дали е петък или сряда. Не съм фаталист-ка,( ама може дасъм фаталната жена) и не се настройвам негативно към дата. ?..
щот никой не ти е пожелал "късмет", за това ти върви
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
?.......?.......?
Късмет в кавички ли?...................