Както се казва "чукча писател ,не читател"![]()
Иначе за статията може и да е вярно това,но провокира в мен веднага поглед към палците![]()
Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit
чукча не читател, чукча писател
. . ,. , . ,. , .![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Има и друго ,никъде не плащат за четене,ама за писане се плаща![]()
![]()
Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit
сетих се за времето, когато туй беше новото
а песничката сякаш за спекуланти е писана
п.п. бях го ръцнал кът картинка![]()
Последна редакция от kypa : 31-08-2013 на 16:56
rusalita (01-09-2013)
Мечтая за мария игнатова с кожа матова и тя разбра това сладка но сорова като златка димитрова акробатка готова да пуска рядка отрова като жена трейдър![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дайте идея как се приготвя риба мряна. Донесоха ми прясна и изчистена такава риба, но не знам как да я приготвя? Тя е изчистена, но само от вътрешностите, главите стоят. Да ги махам или не?
овалваш я в брашно, ако имаш и в галета, в яйце разбито и пак в брашно и после в тиганче с вряло олио..... и после хруп-хруп с бяло винце.....
Последна редакция от белята : 01-09-2013 на 21:08
Fafa (01-09-2013)
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Fafa (01-09-2013)
Мерси!
Значи , ще е пържена! Само, че ще остане за утре, че днес вече стана късно ....вечерята мина!