не знам... кът съм чел за Ганя си мисля, че капиталеца е незначителен като фактор за успеха
ама това си е мое мнение де, още не съм преуспял със него![]()
не знам... кът съм чел за Ганя си мисля, че капиталеца е незначителен като фактор за успеха
ама това си е мое мнение де, още не съм преуспял със него![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Съгласен съм за т.1 напълно. Именно този път съм избрал - както писах, търся си начини да акумулирам този капитал. За Канада 25 К не са чак толкова голями пари, но все пак трябва от някъде дасе появятТам някъде е началната сума за правене на бизнес! Реално погледнато няма друга дейност, която да изисква толкова малка инвестиция, на толкова ликвиден пазар....
Т.1 е най-предпочитана за начало. На т.2 и 3 съм бил свидетел на пълни провали. Това дето си написал за "собствен хедж-фонд" в БГ беше доста разпространено допреди време (а може и още да е - просто не съм се интересувал напоследък) и също свършваше с фиаско. Горе-долу това беше и идеята на зулуто - чрез отваряне на сметки и осигуряване на достъп до тях в реално време публиката да следва най-печелившите стратегии .И като гръмнеше някоя система с над 2000 последователи,завличаше всички след себе си
Пич, ти имаш ли нещо руско в себе си?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Bibco, най-искрено ти пожелавам да успееш да натрупаш милионите с форекс
но все пак мисля че е по реалистично да си намериш работа и да осигуриш семейството си след като имаш такива отговорности
Успех![]()
семейството е голяма отговорност... както и голяма помощ ако стои зад теб![]()
![]()
да, принципно... важно е и сигурността на прихода също
![]()
има някои теглят заеми че да дигнат сватба
и ипотекират жилища да вземат заем да отворят бизнеси, за които са чували че се правят много кинти![]()
Лека нощ от мен! Много обичам да гледам анимация
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Spekulanta (17-08-2013), mileniak (18-08-2013)