моята цяла колекция с орхидеи е подарена на ботаническата градина в София
моята цяла колекция с орхидеи е подарена на ботаническата градина в София
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
И защо я подари , Кльомбе?..................
Аз от всички цветя мога да дам, но тези са ми слабост и не ги подарявам!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ми да беше казала по-рано
да ти ги пратя
щото бяха над 100 и познай ако реша да отсъствам за повече от седмица
после може да кача някъде снимки да ги видиш-мормодеси и пр.
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Здравейте и от мен
Днеска убит ден всичко живо
лекува Махмурлук ...................
++++++++++++++++++++++++
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Spekulanta (11-08-2013)
Не се оплаквайте!
Що пиете като не ви се търпи махмурлук на другият ден?
Направете си по един таратор и сте 6 ! С тези бири докато изтрезнеете, пак ще се напиете....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добро утро !
И аз се присъединявам към кафето и Ви желая хубав ден !!!!!!!!!!!
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
fafa кой модел е това индрише, имаш ли снимка? а алойзия ще продължа да си търся поне догодина да имам![]()
mileniak (11-08-2013)