Поздрав за Дамите дето редовно ме лайкват!.....
......
:
Поздрав за Дамите дето редовно ме лайкват!.....
......
:
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Много благодарим за поздрава хубава е песента
Ето нещо весело от мен за отмора и лека нощ
Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добро утро,
благодаря за кафенцето ,
тъкмо навреме.
Хубав ден !!!
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Добро утроооо
rusalita (30-07-2013)
Добро утро, Албе, благодарство за кафето!..............................
Добро утро Bibco,
стана и при вас време за кафе![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Привет на компанията
Дано деня да е бил успешен ако пък не е то вечерта ви я пожелавам такава![]()
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.