нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
~@~,
хубава историйка
================================================== =====![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
кххххх....ми те 70% от сънародниците....няма за какво да се притесняват от ревизия....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
albagpipe (25-07-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
добро да е албеуспешен ден от мен
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
albagpipe (25-07-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ами днес скочих по рано и с кафето реших да почета какво драскате![]()
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
albagpipe (25-07-2013)
Добро утро, мили колежки!
Кафенце с банан - обожавам го! Аз имам същите цветя в двора![]()
albagpipe (25-07-2013)
А добър ден вече...
Едно такова обедно мързеливо, а вън топло. Сега ще помързелувам малко и май ще пая още едно кафенце...
Някои сигурно бирички пият, но аз не...
albagpipe (25-07-2013)