За кво ти е това ЖИУОТНО???!!!
За толкоз парици може ли Абсата да го
яхне и да се носи във ВИСИНИТЕ??????)
РЕДА си представя ей такъв двумоторник за Абсата!!!
http://vignette3.wikia.nocookie.net/...20130712205854
За кво ти е това ЖИУОТНО???!!!
яхне и да се носи във ВИСИНИТЕ??????)
РЕДА си представя ей такъв двумоторник за Абсата!!!
http://vignette3.wikia.nocookie.net/...20130712205854
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
toranagasan (16-12-2016), kypa (25-12-2016)
Както вече не веднъж съм казал. Харесвам хубавите неща, жени, храна, пиене, ако щеш стимуланти. В тоя ред на мисли и хубавото оръжие.А имаш ли тежка картечница? Вземи си две на цената на една. Сега покрай войната в Сирия са на промоция.
----------
Отде да знам, преди няколко месеца наех един въздушен фотограф да ми заснема нещо отгоре на имотеца и много ми хареса как работи дрона. Такъв за фотографски цели, не някъв воененЗа кво ти е това ЖИУОТНО???!!!
яхне и да се носи във ВИСИНИТЕ?????? )![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
toranagasan (16-12-2016), REDA (16-12-2016), 0159 (16-12-2016), kypa (25-12-2016)
РЕДА също не знае, но все пак е чувал, че един
вертолет САПУНЕРКА е в рамките на 20К долари.
Обаче като се има предвед технологичния прогрес
в годините що да не може за 6-7К да може
да се ХЪРКА с ДРОН !!!????
РЕДА почва да си представа Абсата като КАПИТАН АМЕРИКА!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
toranagasan (16-12-2016), kypa (25-12-2016)
давай еврооо 1.20000 айде
доларовия балон се спука![]()
kypa (25-12-2016)
Е колко да е евтин ..... Той Абса пише, че 5-6 К му е дрона ....
Дет ше заработи)
Абса земи си два Парът-а около 400 долара май беха ... и шси играеш с детето на Стар уорс
kypa (25-12-2016)
http://copter.bg/bg/gotovi-za-polet/...riya-tb48.html
ей за такова говоря, даже още са им паднали цените.
Как сте агънца???
Евала. Тъкмо се бях престрашил да пусна малко дълго евро и ти като се развика и
го прати направо в дерето. Нищо лично, но случайно да си забелязал, че влияеш обратно на пазара?
Закопа ме пич, направо ме закопа. Егати работата...![]()
kypa (25-12-2016)
Е колко да е евтин ..... Той Абса пише, че 5-6 К му е дрона ....
Дет ше заработи )
Абса земи си два Парът-а около 400 долара май беха ... и шси играеш с детето на Стар уорс
дай линк да разгледам................................ ..................................
Как сте агънца???
kypa (25-12-2016)
kypa (25-12-2016)
kypa (25-12-2016)