ааааааааааа...вече трябва да си го скъсил от 1,04884 трябва вече да си отворил късата позиция
аре.... дано да стигне 1,0499 ама аз вече вкарах късото
Trust Me, I'm an "Engineer"
kypa (01-01-2017)
първо купуваш връх, после продаваш дъно, едва тогава купуваш от дъно за нагоре....Добре, че има различни виждания за пазара, че иначе нямаше да се движи цената
Добре дошъл, имаш ЛС![]()
prodi (29-12-2016)
САЩ са изгонили 35 руски дипломати
Администрацията на Барак Обама затваря и два руски центъра, използвани за събиране на информация
дипломатите от посолството на Русия във Вашингтон и от консулството в Сан Франциско са обявени за „персона нон грата“ и имат 72 часа да напуснат САЩ, съобщава ВВС.
Oбама е наредил да бъдат наложени санкции срещу девет юридически и физически лица, включително две руски разузнавателни агенции - ГРУ и Федералната служба за сигурност (ФСС) - и три компании, които са предоставили материална подкрепа за кибероперациите на една от разузнавателните служби.
Москва вече заплаши с бързи ответни мерки - ЩЕ РАЗПРОДАВА ДОЛЯРИ
----------
давай евроооо 1.20000 айде още тази нощ
доларовия балон е спукан март 2015![]()
Последна редакция от disel84 : 29-12-2016 на 23:43
kypa (01-01-2017)
Последна редакция от REDA : 30-12-2016 на 06:50
Spekulanta (30-12-2016), КинО (30-12-2016), Баце (30-12-2016), CVC (30-12-2016), kypa (01-01-2017)
Преброявам се
Добро утро на всинца Ви!
Днес последен ден и годината свърши
Хубава година с хубави движения беше
Айде профитен от мен!
Trust Me, I'm an "Engineer"
СпоРЕД РЕДА швейцарското БНБ е фъргало евра в огъня,,,,,![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добро утро и хубав ден и от мен от мен!Преброявам се и аз!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
добро утро
кой е тоз лудия, дето е направил този шиш таз нощ................. за един час таргета на Г/Р вече е отчетен - язък
![]()
Безплатен обяд няма!
Добро утро и от мен за мен бе приятна изненада този шиш вече си почнах да мисля че няма да има шишове за коледа![]()