Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (25-12-2016)
Дизел, кажи чесно .....
От две седмици само седиш и мантросваш ли бре
Поне некви скалпчета кат се даде ясен сигнал не зИмаш ли![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (25-12-2016)
Тез МИЛКИТЕ пак се нещо разШЕТАХА баш коги не требе !!!![]()
Последна редакция от REDA : 21-12-2016 на 14:49
никакви скалпове 1.2000 чакам като първа цел, след туй 1.30 почвам да чакам и така до 1.62
ще търся цялостно чупене на 8 годишната меча корекция на еврото започнала октомври 2008
за мен доларовия балон е спукан март 2015 и чакам цялостно спукване на балона надуван 8 - 9 години което в техническия анализ идва 1.62 нов връх над 2008![]()
kypa (25-12-2016)
Здравейте ве!
Добро утро, за който съм изтървал!
Па местим разни пионки напред назад, ама едно нещо ме гложди!
Що по филмите инвеститорите карат ТУЙ:
А пък в реалната търговия едва я докарваме до ОНУЙ:
То пак е таковата ама не е съвсем БАШ!
Пожелания за всички по поне едно ТУЙ през предстоящата година
Взимай Доларе
----------
Черният не сме го чували отдавна, затова и трендата трудно въри https://www.youtube.com/watch?v=v-6wFlzi2kQ
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Skp (21-12-2016), КинО (21-12-2016), toranagasan (21-12-2016), kypa (25-12-2016)
Дедо, ТУЙ по територията го карат .... ТИЯ дет инвестират Еврофондове ....
А тия дет инвестираме фондове в Евро ..... караме кот ни са даде)
)
То и аз имам чувството, че тия еврофондове ни ги отпускат(на нас и разни други българоподобни държави, нови членки на европейските ценности), за да им изкупим после луксозните коли, дето са застояли по складовете.
Взимат ги от нас, за да си платим членството, после ги дават на нашите тарикати да си купят лемонзини и всичко пляска с ръце конграджулейшъна!
И после пак пращай ти Дизела на гурбет, че да му вземем заплатата от неговите дълги и да ги прехвърлим към нашите къси евраци
То туй не е гурбет, а ангария![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
toranagasan (21-12-2016), REDA (21-12-2016), 0159 (21-12-2016), kypa (25-12-2016)