Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (25-12-2016)
само единици ще вземат от дългите евра масата ше бъде обирана редовно от макулите , защото те знаят тя с какви стопове влиза в игрътъ
то си требе майсторлък къде да се влезне стопове , лимити и така нататък![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (25-12-2016)
toranagasan (16-12-2016), звездоброец (16-12-2016), kypa (25-12-2016)
ха-ха..чавки си раздавате
а бе я кажете некой нещо фана ли днес от опциите
доколкото си спомням опции изтичат днес
Trust Me, I'm an "Engineer"
kypa (25-12-2016)
то 1.2000 е само първа цел втора 1.30 и така до 1.62 като бием за но връх
доларовия балон приключи спукан е март 2015
----------
всеки ден изтичат опции по принцип
защо само днес да изтичат
----------
Защо се пукат ценовите балони ?
Цената се стреми към средното си равнище
Според физичните закони едно тяло, което е тласнато нагоре, ще достигне някаква най-висока точка (която зависи от теглото му), след което ще тръгне обратно надолу.
Според финансовите закони пазарите могат да преминат през периоди, през които цените ще се вдигат нагоре, но неизбежно ще дойде моментът, в който цените ще се върнат надолу до нивата, които са средностатистически за тях в дълъг период от време. Това се нарича стремеж на цената към средното й равнище (англ. - mean reversion). То важи както за поскъпване, така и при поевтиняване, тоест и те не могат да продължават вечно, защото цените се стремят към средното си ниво.
Много често купувачите правят грешката да приемат, че движението на цената в последно време ще продължи и занапред, и едва ли не завинаги.
----------
какво е ценови балон при долара започнал 2008 септември и кога е спукан спрямо еврото
какво означава да се спука доларов балон ?
може ли вечно да се надува един ценови балон- исторически 100% отговора е НЕникога не се е случвало до сега
![]()
Последна редакция от disel84 : 16-12-2016 на 18:22
kypa (25-12-2016)
https://www.tradingview.com/x/22KoFTvs/
доларов балон и спукването му до какво води 1.70
.................................................. .......................
може ли ДАУ да расте неограничено като ценови балон - никога не се е случвало, задължително ценовия балон ще се спука , ако не се е спукал и ще се върне на средни и под средни нива от дълги години назад
в САЩ са надути и са пред или спукани ценови балони във всички сектори на финансовия пазар, катастрофата в САЩ ще е ужасяваща следващите 10 години за муруканците всичко ще пада, всички балони ще се спукат на 1000% е сигурно![]()
Последна редакция от disel84 : 16-12-2016 на 18:29
kypa (25-12-2016)
Не ми се четат глупости. Мене пазара ме изхвърли на практика, защото имах дълги и една чакаща къса за всеки случай
от 1.04023. Очаквах, че ако падне до там, то неминуемо ще продължи надолу. Само че събитията се развиха по най-лошия сценарий.
Задейства ми късата и после се изстреля нагоре.![]()
kypa (25-12-2016)
ти много знаеш какво е ценови балон и как се пукаНе ми се четат глупости. Мене пазара ме изхвърли на практика, защото имах дълги и една чакаща къса за всеки случай
от 1.04023. Очаквах, че ако падне до там, то неминуемо ще продължи надолу. Само че събитията се развиха по най-лошия сценарий.
Задейства ми късата и после се изстреля нагоре.
за теб играта е хазарт, едни цифри зад които не виждаш нищо
----------
спокойно може да чакаме лев/долар на 1.10 лева за 1 долар близко време
задължителни и винаги се пука ценовия балон
----------
с колко хиляди пипове може да поскъпне еврото от един път за кратко време след спукването на ценовия балон може да се гадае само, но може рязко да скочи на 1.40 за няколко дни
говорим за пукане на ценови балон надуван 8 години на месечна графика най-високия фрейм
какво ще стане със САЩ след спукване на всички надути балони последните 8 години от 2008 ДАУ, акции макции господ да им е на помощ да се молят много всеки ден
катастрофата за САЩ ще е ужасна-безработица и фирмените фалити ще са ужасни като проценти може 20% да скочи безработицата в САЩ
ОЧАКВА СЕ ХИПЕРИНФЛАЦИЯ В САЩ след спукването на всички надути балони последните 8 години- ФЕД ЩЕ ПЕЧАТИ ДЕНОНОЩНО ДОЛАРИ ОБЯВИ МОРГАН СТЕНЛИ В ДОКЛАД-АМЕРИКАНСКАТА ИКОНОМИКА Е ПРЕД КАТАСТРОФА БЯГАЙТЕ
Последна редакция от disel84 : 16-12-2016 на 18:47
kypa (25-12-2016)
добър вечер печалбари.. еврака гледам се посъживил.. ама на мен веке ми е късно за търговия.. свърши ми работния ден..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
kypa (25-12-2016)
Ти изобщо търгуваш ли на валутния пазар и ако случайно да (демото не се брои), тоти много знаеш какво е ценови балон и как се пука
за теб играта е хазарт, едни цифри зад които не виждаш нищо
----------
спокойно може да чакаме лев/долар на 1.10 лева за 1 долар близко време
задължителни и винаги се пука ценовия балон
----------
с колко хиляди пипове може да поскъпне еврото от един път за кратко време след спукването на ценовия балон може да се гадае само, но може рязко да скочи на 1.40 за няколко дни
говорим за пукане на ценови балон надуван 8 години на месечна графика най-високия фрейм
какво ще стане със САЩ след спукване на всички надути балони последните 8 години от 2008 ДАУ, акции макции господ да им е на помощ да се молят много всеки ден
какъв ти е общия баланс? Печалба? Загуба? Защото от купищата безсмислени писания във форума, които бълваш
прозира съвсем друга цел. Та ти само преди 2-3 седмици беше на коренно противоположна позиция. Сега изведнъж ми
вадиш данни от 2008 и 2015. Преди месец те не ти ли бяха известни?![]()
kypa (25-12-2016)