Дизел, турската лира и руската рубла кви валути са бе! Само в национално обръщение! Техните олигарси сигурно местната валута са забравили как изглежда!
Тръгнал си пак царски корони с чобански калпаци да сравняваш!
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
toranagasan (15-12-2016), kypa (25-12-2016)
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Аз пък, Happy, мисля, че въртим тъкмо дъгите и при ози и киви срещу долара, а паунда си направи корекцията вече (гледано на седмична).
Ози и киви са с изоставане дори от над 500 точки.
И в средно-дългосрочен план големи сривове предстоят.
Така си мисля де![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
звездоброец (15-12-2016), REDA (15-12-2016), Баце (15-12-2016), kypa (25-12-2016)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (25-12-2016)
много ме сърбят ръцете пак да се набухам къси, ама имам силни подозрения, че ще продам дъното..![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
kypa (25-12-2016)
срива ще е на доляря, понеже доляровия балон е надут веке от 2008 до 2017 смятай колко годинки
там срива ще е голям
ти нали продаде дъното на 10 годишната корекция ко ти пука
най-много коча за това да хванеш накрая с късо по тези нива![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ох, Дизеле, Ох - 14-годишно дъно!
Доктор-Ът поздравява всички БИЦИ с https://www.youtube.com/watch?v=LaKz2LZCunQ
звездоброец (15-12-2016), Баце (15-12-2016), toranagasan (15-12-2016), 0159 (15-12-2016), КинО (15-12-2016), kypa (25-12-2016)
най-мразя да стоя отстрани и само да гледам.. ама смотаните Бици точно 6 пъти ме изхвърляха от късите.. както и да е.. късно е веке.. само гледаме..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
докторе пробив с дребни пипове не е пробив бря, требе пробив с центове което ще рече 200-300 пипа да задържи извън пробива ниватаОх, Дизеле, Ох - 14-годишно дъно!
Доктор-Ът поздравява всички БИЦИ с https://www.youtube.com/watch?v=LaKz2LZCunQ
това 20-30 пипа е шум на брокито![]()
звездоброец (15-12-2016), kypa (25-12-2016)
Най-обичам такава коледна сеч.
Без корекции, хубави пробиви, яко пипове. Както влезеш и си събрал 70 точки.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?