![]()
пп
не са ми попадали отдавна. В родопите ядох май за последно или около троян рибарица май беше .... някъде там.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тези ги броя като стопове дори и да са положителни.Олег ти сега на интересен ли ще се правиш?
Аз също насочвам вниманието към настоящето, говорейки за неопределеността в бъдеще време. Какво трябва да направя сега, да ти кажа“ Мале-еее колко си прав! “ ли??? Трябваше да ни оставиш да позациклим и тогава. Между другото в статистиката ти, в тези 70-80%, включени ли са нулевите стопове и изобщо сделките с дребните пипсове, които едвам са помръднали по посоката ти, както и тези далеко от таргета ти – не казвам че не са пари дребните пипсове, ама лично за мен подобни сделки нямат място в тези 70-80% , ако си говорим за статистика описваща повтаряемостта. Разбираш ли за кои сделки ти говоря? Включени ли са?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами ха мръдни я - белким е за кадем и тренда се обърне в твоята посока...
. Аз тука доходност не виждам - има един занулен акаунт с някви явно центарски лотове и 121 не знам си кво , инвестиционни печалби
ПС: При желев имаше един Николетко дето пускаше извлечения от милионни реални акаунти,докато в един прекрасен ден не се оказа,че те били центарски . Също имаше един ортак на Бат Седефчо (също като Седефа, беше спец по зануляванията) дето управляваше "8-цифрени акаунти" ( пак в центове...) ,но сега работи във "Франкфрут".....
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
SPART, 121.85 долара ми е реално минуса, при среден курс 1.201763 на тези 15 лота. А натрупания суап ми е 74.67. 47.14 ми е разликата между тукущия минус и суапа. Като на ден получавам 3.75 долара. А аз не бързам. От време на време отиде на плюс и аз купя нов лот.
Ако ми кажеш къде точно виждаш броя сделки и техния обем на форекс пазара ще се съглася.Общо взето виждам, че се опитвате да преусложнявате и без това не толкова прости неща. Според мен сте сбъркали посоката. Ако нещо е сложно то трябва да бъде разглеждано не към по-комплексен модел, а към по-прост. До изграждащите го части, вие правите точно обратното. Ето защо си мислите, че е ирационален, но реално не е. Няма и как да бъде.
Има цена, има купувачи, има продавачи. Когато купуващите са повече, цената се повишава. И обратното при повече продаващи.
saxsten на теб нещо ти убягва идеята в трейдинга. Аз например като погледна графиката виждам едни чертички(барове) с различни стойности. Виждам че биват два вида тези чертички. С посока и без посока. Виждам и броят сделки както и техният обем. Взависимост от това може да се разбере кога има повече активност и кога няма. И точно тази активност да бъде използвана. Тук не виждам все още нищо ирационално. Не знам ти виждаш ли такова състояние.
Комарджи ти си мислиш, че това което се е случило в миналото няма никаква гаранция, че ще се случи в бъдеще. 100% гаранция няма, но едни 70-80% от случаите когато се случват и съвпадат мисля, че е повече от достатъчно.
И пак не ви разбирам защо искате да усложнявате нещата, вместо да подходите наобратно.
Защого публична тайна е че "броя сделки и техния обем на форекс пазара" е брокерска измишлЬотина и няма общо с реалния междубанков пазар.
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Аз отначало още разбрах, че форекса не е добра идея, и не съм задълбавал там. Насочих се директно в борсовите пазари по съвет на няколко човека.
Впрочем Олег възможно е да ми убягва идеята за трейдинга
Напоследох създадох един индикатор, който е безмувингов както бях казал преди
Индикаторчето общо взето е не лошо .
Като го сложищ на М5 М15 и Н1 и като му съвпаднат стрелкичките и по трите екрана влизаш в сделка и ако до 10 -15 тика не тръгне в твоята посока затваряш на загуба
/Последното е идея на Гриди алчното за успех не другото Гриди /
За съжаление е труден за автоматизация защото често се отмята от казанато
Даде сигнал за нанякъде пък после си го премахне самичък и ако на ръчно го потвърди отново тогава вероятноста за успех се увеличава но машината не ги знае тези работи.
Както и да е
Ако можеш да ми подскажеш алгоритъм с помоща на любимите ти обеми и брой сделки как да го стабилизирам ще бъде добре
Успех !
Не мога saxsten. Знам само как да браузвам и да си търся информация в интернет. Даже в момента стана нещо, като натисна бутона delete и се включва калкулатора. От снощи прави така и не знам защо.
А за обемите питай gambletrade. Той е по-наясно.
saxsten всъщност да познаваш в 2 от три случая изобщо не е трудно. Виж дори и едно коте може да го направи
http://www.youtube.com/watch?v=Y0aqz...eature=related
За съжаление не е съвсем такаНе мога saxsten. Знам само как да браузвам и да си търся информация в интернет. Даже в момента стана нещо, като натисна бутона delete и се включва калкулатора. От снощи прави така и не знам защо.
А за обемите питай gambletrade. Той е по-наясно.
saxsten всъщност да познаваш в 2 от три случая изобщо не е трудно. Виж дори и едно коте може да го направи
http://www.youtube.com/watch?v=Y0aqz...eature=related
Котето е длъжно да познава всеки път от всяка серия от три сделки двете и една да греши
Това вече е доста неприятно , за котето![]()