не, нямам капацитЕ... замерих се само 12.8 A².s4/kg.m².. .
ъъъъ, кат гледам ти си се заредил кат за немски аутобан , ма
бавно бързай , че без пътен лист..,а глобичките са колкото акаунта ти
![]()
не, нямам капацитЕ... замерих се само 12.8 A².s4/kg.m².. .
ъъъъ, кат гледам ти си се заредил кат за немски аутобан , ма
бавно бързай , че без пътен лист..,а глобичките са колкото акаунта ти
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
pifa4o идеално върви схемата браво
аз днес почти не можах да търгувам на тия руснаци им падаха сърварите
цял ден
Ами Комарджи ти си човека бре.Твоя си е идеята за зоните и ти ще си определиш дали има връзка с някакви периоди.Просто трябва да си определиш зоните на покупка и продажба така както си ги определяш до сега и да подбереш периодите на индикатора за да съвпаднат горе доло с това което си определил на ръка-Сакси приятелю! Сега виждам какво си направил. Ти затова ме пита.
не съм забелязал тези зони да са обвързани с периоди.
Зоната ти за покупка е първоначално зона за покупка, но това не значи че е задължително ще се окаже такава.
Следят се разни неща и се действа разгръщащо ..... не ми се споделя по форуми, щото има разни неприятни хора, като например някакво си хлапе дето сигурно не се е справило още с акнето, а тръгнало да оправя бакиите в голямата мрежа - конкретно в този форум.
Итака , така и ако намериш корелациа с периодите и зоните ми напиши лично съъобщение ,щото найстина такваз информация не е много за форум.
Най малкото могат да те наплюят или да ти теглят някоя м---а , незаслужено ........
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Ами Сакси, то ако имаше такава "корелация" всинца щяхме да сме милионери нямаше да има на кого да продадем. Щото щяхме само да купваме и в "Деня X" ще настигнем по оборот БФБ-то....Демек - форекс,ама по български
....
И с тез индикатори рет все ги разписваш,направо ме закамяваш....Ако смяташ че форексджиите в БГ са будали,то ония по света не са като тия у нас
....Понимаешь ?
![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Ами Проба -Грешка Проба -ГрешкаАми Сакси, то ако имаше такава "корелация" всинца щяхме да сме милионери нямаше да има на кого да продадем. Щото щяхме само да купваме и в "Деня X" ще настигнем по оборот БФБ-то....Демек - форекс,ама по български
....
И с тез индикатори рет все ги разписваш,направо ме закамяваш....Ако смяташ че форексджиите в БГ са будали,то ония по света не са като тия у нас
....Понимаешь ?
То нали и това е историята на човечеството :върволичка от проби с грешки.
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
SPARTе, остави ни да си вярваме че можем да направич чудото. Инак живота ще е много скучен!
Сакси,
Относно примера ти Проба-Грешка
Ето ти ситуация, която на пръв поглед изглежда ултра зле - статистически, но пък може да не е толкова зле финансово.
Грешно - Грешно -Грешно - Грешно - Грешно - Грешно - Грешка- Грешка - Вярно - Вярно -Грешка-Грешка.
Георги, какво скука с тези 99% празници...чак празно ми става от към тренд и процент
Я, кажи сега, признавай - готвиш ли се за утре
И мен ще ме водят в едно село близо до Старосел на агънце да празнуваме![]()
Хубав ден Руми!!!
http://www.youtube.com/watch?v=hOTYa...eature=related
RyMu (05-05-2012)