Един от многото ключове от палатката!!За мен ценното в случая не е точно каква е стратегията ..не случайно започнах от далече с малко предистория ..ценното тук е че са взели 14 човека от улицата и за 2 седмици са ги направили успешни трейдъри ..истината е че от тези 14 човека всички са били успешни къде повече къде по малко а някой много ...но са били успешни което идва да каже че добрия трейдър не е някакъв велик гений с невероятни познания ...напротив ..хора на средно ниво ..правили са им само тест в който идеята е било да се види до колко са хазартен тип ..ако са били много хазартни не са приети за трейдъри ..единственото което е трябвало да правят е да спазват стриктно правилата ..излизането от рамката водило до шамаросване от пазара...извода какъв е ..?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
тоз как сложи стопа по дневнта утрепа ме.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А, не ме питайте. Аз с костенурките не си играя! Просто информативно.
http://forexstrategybuilder.com/2b-%...80%D0%BA%D0%B8
А трябва Костенурките са готини и не хапятА, не ме питайте. Аз с костенурките не си играя! Просто информативно.
http://forexstrategybuilder.com/2b-%...80%D0%BA%D0%B8![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Не съм указала защото и аз не знам..това съм си го сейфнала заради историята на костенурките която ми е по интересна мога и не я да пусна ..но е пдф файла и не знам как да го кача ..пък и е на руски ..
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
От идеята е взето само управлението на капитала и дисциплината
другото всеки сам си го решава това е приложимо при доста
търговски системи
Сакси първо имаш текущ импулс - длъжен си да му отдадеш подобаващо внимание - бая черна е била свеща надолу като е тръгнала. Било върнало (с малко) и нашия е вътре и всичкото това по дневна.
а да прецизираш вход с плитък стоп по дневна като го направи си е луда работа, та дори да го правиш и в бай зона.
Добре де , добре .Сакси първо имаш текущ импулс - длъжен си да му отдадеш подобаващо внимание - бая черна е била свеща надолу като е тръгнала. Било върнало (с малко) и нашия е вътре и всичкото това по дневна.
а да прецизираш вход с плитък стоп по дневна като го направи си е луда работа, та дори да го правиш и в бай зона.
Ама нали видиш че :
"Тоя модел са тъй "
Според мен човека просто разчита че ордерът му е отложен и при задействането му пробивът в посока бай ще се е задълбочил