В новия бюджет са предвидени 1.2 милиарда нови заеми!!!
Тази измет е на бюджетна издръжка!!! нищо не плаща дори и щетите нанесени в Харманли.
На практика теглиме кредити и за тях![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми така става като реколтата на канабис и мак тая година в Афганистан била лоша - почват да щъкат из света и не се знае накрая кой, какво, защо и накъде, важно е да има кой да ги храни и да им уйдисва.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
pablo (30-11-2016)
Може да сме гледали един и същи коментар за талибаните от Авганистан
Реколтата слаба и пройзводителите отиват от другата страна на веригата-стават пласьори.
А ние ги жалимбили бежанци-мирни хорица.
Е то се видя колко са мирни. Може би семействата с деца да са по-мирни, но другите са си чисти кръвопийци. Не съм гледала точно репортаж аз, но от друго място ми се мярна пак същата информация. Абсурдното е защо след потушаването на бунта в Харманли сега разследват полицаите, които бяха под обстрела им, дали били постъпили правилно? Вместо да ги наградят за геройството.
----------
Да се надяваме, че чак на такъв абсурд не са способни нашите управници.Въпреки многото им други досега.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
pablo (01-12-2016)
Какво очакваш от Бъчварова???Е то се видя колко са мирни. Може би семействата с деца да са по-мирни, но другите са си чисти кръвопийци. Не съм гледала точно репортаж аз, но от друго място ми се мярна пак същата информация. Абсурдното е защо след потушаването на бунта в Харманли сега разследват полицаите, които бяха под обстрела им, дали били постъпили правилно? Вместо да ги наградят за геройството.
----------
Да се надяваме, че чак на такъв абсурд не са способни нашите управници.
Не е ли абсурдно да дават каравани на "по буйните" след погрома в Харманли???
То ако трябва да е справедливо, тия от Харманли трябва за ушите и кой откъде е. Понеже това ако го направят българи, ще ги вкарат в ареста, ще ги глобят, ще ги вкарат в затвора даже... Но за тези нали пари някакви лапат от Европа, отвсякъде са привилегировани. Нищо, че и европейските пари пак са и от нашия джоб.
А Бъчварова отдавна се видя що за шматка е... само дето се прави на важна.
А в същото време полицаите да спят на палатки в това време . . . Интересно откъде намериха толкова фургони за толкова
кратко време, да не би някой да е бил подготвен предварително за събитията ?
pablo (01-12-2016)
Явно да. Очаквали са го - подготвяли са се.
А пък когато имаше наводнения , хората стояха без покрив над главата си сума ти време.
абсурдно е и продължавааа,и тук вече идва въпроса колко са ни умни политиците и защо продължаваме да им даваме власт?По буйните трябва да бъдат наказани а не поущрявани...
pablo (01-12-2016)