Само че забеляза ли ,че дори да не са толкова много , показаха ,че не са подготвени , не сме подготвени да ги пазим.
после обещаха ограда да им направят телена.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ние тях да пазим????????????????????
а нас кой ще пази от тях?????????? изобщо не сме в позиция нито да ги гледаме нито да ги пазим
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не , не ,исках да кажа ,че полицаите ,които бяха там , не бяха достатъчни , за да може да спрат бунта им . Доста време им отне , за да може да се спре бунта им ,дори се пращаха хора от съседни градове , от Пловдив също.
аз съм от Хасково ,Харманли е на двайсет минути от мен
дори там съм служил известно време но както и да е беженците са в бившата казарма
а преди години един от тия мили душички търсешти мир и спокойствие намушка един харманлиец
защото човекът погледнал жена му в очите и тогава имаше размирици но нищо не се е променило![]()
ама те не търсят нито мир , спокойствие . Когато станаха размириците бежанците показаха ,че едва ли не могат да направят ,каквото си поискат .
Виж ,че дори излезнали от центъра , потрошили малко магазинче , което е било в близост...те са си животни
това е сценарий те нямат все още поща на други такива
просто някой от нашите бащи на нацията е решил да направи някакви парички![]()
И аз тъй си мисля, че по команда действат. Те и неслучайно пускат таквиз лумпени де, баш истинските бежанци нито се натискат да ходят по Европа, нито участват в тез работи.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
petar80 (04-01-2017)
а това доста пъти и аз го повторих , цялата идея е да покажем ,че имаме бежанци , държим ги , грижим се за тях и чакаме пари от Европа
готови сме , т..е политиците да ни продадат само и само за евро пари