Така е...след близо едномесечното ми пребиваване в България, където имах усещането, че почти всички са или надрусани или пияни заради поведението им по пътищата, се прибрах в Канада с облекчение, че тук е спокойно и сигурно и то не само по пътищата...
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Ми то правилно усещането само по пътищата да беше то навсякъде,тука е евтина бирата за наркотиците незнам хахах и не ме интересува но алкохола в сравнение с щатите е мега мега евтин особено бирата и хората си пииват хич да не е.Сиромах народ кво му остава трябва някак си да си утоли мъката,пейките пред блоковете пълни с хора и си цъкат я твърд алкохол я биричка па и двете,скари мари ахахах.Българийката си пиива определено но те пък други страни си имат и други проблеми в щатите примерно яко надрусани виждаш навсякъде,затова нявсякъде си има лоши и хубави страни!
Its easy to do it but is also easy to not do it!
Нерегистриран (2), kypa (12-09-2019)
То у нас КАТ най добре ги хващат пияни и надрусани при все така малкото проверки, ако ги зачестят ще стане мазало но няма кинти за консумативи или не им се проверява.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
КАТ сигурно нямат много много кинти за консумативи,но аз чух че има доста проверки тук откакто съм си в бг,аз не карам сега и не ми и трбва за момента но чух че и доста дрегери за марихуана са пуснали и така дебнат здраво за тези неща но и така трябва.За тук съм останал с впечатление че глобите не са достатъчно солени а такива трябва да са,инъче всеки си прави квото си иска и също тука като цакаш някой лев на полицая който едвам едвам зима 1000 лева на месец и си готов което е жалко и затова сме на челни места по корупция няма как с такива малки заплати Катаджиите да не взимат подкупи!
Its easy to do it but is also easy to not do it!
kypa (12-09-2019)
Парламентаристите от консервативната партия, които не подкрепят опита за блокиране на излизането на Великобритания от ЕС без споразумение, ще загубят партийното си представителство в парламента, ако не проявят солидарност с властите
Прочети още : https://www.actualno.com/europe/djon...ws_814959.html
© Actualno.com
Този Борис се взема много на сериозно.....
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Нерегистриран (1), kypa (12-09-2019)
Те май и на острова не го долюбват много ...ама какво да се прави.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (5), kypa (12-09-2019)
И аз го недолюбвам, пък явно не само аз...:
Руското посолство в Лондон определи като "неприемливи" думите на британския премиер Борис Джонсън, който сравни действията на СССР в Източна Полша с агресията на Хитлер.
Прочети още : https://www.actualno.com/europe/bori...ws_815266.html
© Actualno.com
Нерегистриран (1), kypa (12-09-2019)
А може би Британската империя е галила всички свои поданици с перце и те доброволно са й пращали благата си, докато са умирали от глад?И аз го недолюбвам, пък явно не само аз...:
Руското посолство в Лондон определи като "неприемливи" думите на британския премиер Борис Джонсън, който сравни действията на СССР в Източна Полша с агресията на Хитлер.
Прочети още : https://www.actualno.com/europe/bori...ws_815266.html
© Actualno.com
Spekulanta (03-09-2019), krasilovech (03-09-2019), Нерегистриран (4), kypa (12-09-2019)
Да ама някои западни тролове ще ти кажат, че понеже благата и ценностите са отивали в демократичната Британска империя хората от колониите са умирали за демокрацията.
Нерегистриран (9), kypa (12-09-2019)
Сагата около Brexit събра и представи актьорски състав от по-големи от живота герои, решени да подпечатват със собствените си визии бъдещето на Великобритания. Конфликтните им личности създадоха голяма драма в парламента и се превърнаха в база за многобройни шеги. Ето поглед на някои водещи играчи:
Прочети още : https://www.actualno.com/analysis/av...s_1372384.html
© Actualno.com
Междувременно Британският парламент укроти Борис Джонсън - може да има ново отлагане на Brexit
Прочети още : https://www.actualno.com/europe/brit...s_1372476.html
© Actualno.com
kypa (12-09-2019)