Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мъже има, един българин е колкото десет други. Въпроса е що трябва да си губим времето с таквиз работи и дали само ще го губим или нещо по-голямо се мъти.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Няма загубено време. То не е необходимо да е като едно време - 2 години и да е като робство, ама все ми се струва че всеки може да отдели 2-3 месеца от живота си за родината. Да се обучат младежите що е то пушка, как се ползва и за какво служи, да получат съвсем базови познания какво представлява армията, какви задачи може да има и т.н., щото вече имаме цяло поколение младежи дето хал хабер си нямат за какво иде реч и ако се наложи да се воюва просто няма да има кой
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Скептична съм голяма част от младежите да проявяват желание за това
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Може за 3 месеца да е, но пак много би се научило...Поне някакви елементарни познания и дисциплина.
С това въоръжаване, дигане на бюджети в световен мащаб, въобще цялата тази тенденции, трябва нещо да се направи, но нещото се гласува от политици
Аз пък съм скептичен към обясненията за функциите на армията идващи от началниците на армията и насочени към хората дето трябва да ходят да ги изпълняват.
Иначе за дисциплината наистина е хубаво някой и друг месец казарма или нещо подобно.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Може да има и страничен ефект да се овладее агресията, която избива по улиците, тъй да се каже да имат поле да си я изразходят
За какво ни е армия като сме в НАТО? Скоро и повече пари ще им даваме.
Ама щом искаме да ни пазят няма начин ще се бръкнем.