ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
звездоброец (06-12-2016), REDA (06-12-2016), toranagasan (06-12-2016)
Добро утро... Хепи е в голяма чуденка ... в такива моменти обикновено просто зарязвам графиката и си търся друга, с подходящо състояние
... на твоята графика свещите са малко по-други, но като цяло смисълът е същия - ново дъно и нов връх, с як оптимизъм. Надявах се на нещо по-нормално, но ... това е положението
Чисто технически - на графиката съм маркирала предишните такива екстремни барове - зависимост не виждам ...но изхождайки от РСИ предполагам, че ще навлезем отново в рейндж - колко дълъг - нямам идея (за това не ме бива). Докато РСИ се намира под червената линия за мен сме си в даунтренд. И понеже цената пък върви нагоре, като съберем двете и ми дава резултат рейндж
Е, дали макулите ще потвърдят моите предположения, е съвсем друг въпрос
Приятен и успешен ден!
[IMG]https://charts.mql5.com/13/378/eurusd-d1-**pro-financial-services.png[/IMG]
Безплатен обяд няма!
D-12 (06-12-2016), звездоброец (06-12-2016), REDA (06-12-2016), toranagasan (06-12-2016), CVC (06-12-2016), 0159 (06-12-2016), babaMETZA (06-12-2016)
Докторе, и на мен ми прилича на по-голяма корекция.. бегах вчерашното късо на съвсем малък плюс.. чакам го на 1,09 да селна пак..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
The DOCTOR той Дизела снощи официално обяви, че вече е на късо !!!
Каза момчето, че теглило печалба от дългите...,,,
1,111111111111111111111111111111111111111111111111
БАБО МЕЦО то даже не е студено покрай БЪРЛОГАТА, щото е 0-ла градуса!!)
Нещо много си се изСнежела!!!
Или е от възраста или да не биии,,,,зимния КОЗЯК да не е израснал????![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (06-12-2016), toranagasan (06-12-2016), babaMETZA (06-12-2016)
Видях го преди малко, Докторските осведомителни агенции още се събуждат и чистят леда от компютаритиThe DOCTOR той Дизела снощи официално обяви, че вече е на късо !!!
Каза момчето, че теглило печалба от дългите...,,,
1,111111111111111111111111111111111111111111111111
БАБО МЕЦО то даже не е студено покрай БЪРЛОГАТА, щото е 0-ла градуса!!)
Нещо много си се изСнежела!!!
Или е от възраста или да не биии,,,,зимния КОЗЯК да не е израснал????![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
REDA (06-12-2016)
Да ви кажа честно, долар/франк ми се струва по-нормална графика от техническо положение - имаме си там двоен връх, с нормално 2В, вчера пробив надолу ....
Безплатен обяд няма!
мисля малко ще смъкне надоло колкото да полъже дизела и да буте някоя точка за вход по дългите
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
REDA (06-12-2016)
Хепи РЕДА смята, че пробият ли зоната 1,0808-1,0816
могат да го гонят поне до 1,11111111 ЕДИНИЧНОТО !!!
Обаче многоооо съпротива се е събрало, много ЖЕЛЯЗО горе.
То не беше вчерашен врЪхт, фибо 38,2 от последен врЪхт-дъно,
че даже КАКА 200 на 4 часа се е типосала там.
Даже тоя ЗЛИЯ многогодишния ТРЕНДАК в РОЗОВКОТО
требе по сметки на РЕДА да е на 1,08080.
Ся не знам дали работи трендака, но КУЧИК, ако
намине ще каже,,,,,,
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (06-12-2016)
Добро утро и честит ви Никулден на всинца!![]()
Точно тая валутна двойка ми е най-неясна и изобщо не я търгувам, но мерси за инфото.![]()
звездоброец (06-12-2016)
аз хубаво бегах късите, ама да бях взел и дълги.. ся само гледам умно.. дано даде вход по някое време..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."