Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хванах днес първия шиш на нфп-то с къса на лимит от върха на шиша. Взех 24 точки, викам си давай да спирам, че тия пак влизат в сметкоубиец моде. Ама вътрешното ми гласче: не бе няма начин, референдум идва, тренд сме , няма как да не слезе да тества надолу, изчаках връщане и сигнал по 5м и сел, разбира се стоп.
2 седмици тренд, после 2 години хаос.
Да живеят гридовете и контрелите.![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
L1914 (02-12-2016), REDA (02-12-2016), звездоброец (02-12-2016), КинО (02-12-2016)
Я да видим една дълга поръчка при евродолара как ще ми се отрази?
Ясно че, че гоним нов връх 1.0745, а защо не и 1.0810? Мачкай евроооо!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
какво ги гледате теи 4,6% ко са истина защо лифите са на нулата или 0,25% защо лифите не са 3-4% ако наистина безработицата е 4,6%
положението е много сериозно, според експерти в инвестора сашовци са пред рецесия![]()
звездоброец (02-12-2016)
10 пъти ме изхърля от късите.. при тези данни.. не знам какво не им харесаха.. Ботовете тотално го завлядаха тоз пазар.. приключвам вече дока е останало нещо по сметката..![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
аз доволен.......
и нагорето и надолето у торбето.................................................. ....
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
REDA (02-12-2016), звездоброец (02-12-2016)
очаква се сащ официално 2017 да влезнат в рецесия и ФЕД да намали лихвите и да обяви нови количествени облекчения![]()
звездоброец (02-12-2016)
и на БФБ-то гледам печалбата от 400 лева, паднала на 260 лева.. баси каръшката седмица.. има ботилка вино, ма не знам дали ще ми стигне тая вечер..![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Германия подкрепя краткосрочни мерки за облекчаване на гръцкия дълг
Европейският стабилизационен механизъм (ESM) работи над предложения за краткосрочни мерки за облекчаване на гръцкия дълг, които са подкрепени от Герамния, съобщи говорителят на германският финансов министър Денис Колберг пред Ana Mpa
----------
Франция обяви, че няма да има 4-та програма за Гърция, а 2017 ще бъде позволено да излезе на международните финансови пазари , като първоначално ЕЦБ ще участва в изкупуване на гръцки държавен дълг
----------
на 5 декември ще има среща между еврогрупата, ЕЦБ и МВФ с единствена тема гръцкия дълг и преструктурирането му, според германския финансови министър Шойбле Гърция заслужи връщане на финансовите пазари и напускане на програмите на ЕС
2017 Гърция се връща свободно на пазарите за рефинансиране има голям интерес за изкупуване на гръцки дълг от американските банки обявиха от гърцкото финансово министерство![]()
alf (02-12-2016)
Дизел, пак си сам бре човек.. драскам 2 реда да не скучаеш..
италианците референдум имат в неделя.. еврака никви признаци не дава на уплаха..