Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Брях, е сега погледнах една графика във форума ....
Повече движение имаше отколкото на платформата![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
РЕДА --> 206 К и буркан туршия със пулуинка зелка /кисела/
БАБА МЕЦА --> 217 К и шише домашно уйски
0159 --> 163 К и един домашен суджук
Кино --> 215 К и туба червено вино
daniwin --> 189K и кило кървавица
D-12 --> 120K и кило домашни орехи
Happy68 --> 195K и горещо сиринйеее в пергамент /в алуминиево фолио/
alf --> 201K и захарен памук
Fafa --> 202K и кило шоколадов сладолед
privilege --> 149K и двойни бонуси за м. декември
Skp --> 170K и 2-ра туба вино, различен цвят от първата !!!
diesel84 --> 40K и френско шампанско /скъпо 100еврака бутилката/
Айдееее LAST CALL !!!
Последна редакция от babaMETZA : 02-12-2016 на 15:30
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
0159, виж сега, има значение на какъв фрейм работиш - аз съм по по-големите, затова този рейндж в момента не ми е по сърце. Но, ако искаш да хващаш дневни движения, специално тези 2 свещи си бяха супер сигнал - на горна граница, 2-3 подредени едно до друго, с еднакво дъно .... приказка ... и си дадоха тяхното - повече от 15-25 пипа няма как да се чака от тях. А отговорих така на Реда, защото в момента, в който той ме пита, движението отдавна беше започнало, а за по-големия фрейм тези свещички нямат кой знае какво значение.
Така че, стига си обвинявал пазара - той е такъв, какъвто е. Ние трябва да го следваме.
Безплатен обяд няма!
40К от мен
давай еврооооо 1.2000
лифи нема лифи![]()
D-12 (02-12-2016)
Аз не го обвинявам пазара. Жалко, че така е прозвучало. В момента например евродолара падна точно колкото да ми тресне бонусарката и0159, виж сега, има значение на какъв фрейм работиш - аз съм по по-големите, затова този рейндж в момента не ми е по сърце. Но, ако искаш да хващаш дневни движения, специално тези 2 свещи си бяха супер сигнал - на горна граница, 2-3 подредени едно до друго, с еднакво дъно .... приказка ... и си дадоха тяхното - повече от 15-25 пипа няма как да се чака от тях. А отговорих така на Реда, защото в момента, в който той ме пита, движението отдавна беше започнало, а за по-големия фрейм тези свещички нямат кой знае какво значение.
Така че, стига си обвинявал пазара - той е такъв, какъвто е. Ние трябва да го следваме.
после поскъпна. Дори някой страничен наблюдател би казал - еее, тоя пазар те дебне да ти прибере парите. Аз обаче не мисля така и
не твърдя, че движенията са в моя чест. Вината си е изцяло моя и си я поемам....с мезе.![]()
Skp .... давай адреса и да идваме да са мятаме !!!
+++++++++++++++++++++++++++++++
![]()
![]()
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
давай еврооо лоши данни лоши много лоши
1.200000
частния сектор колко месеца е под 200К лошо много лошо![]()
D-12 (02-12-2016)