"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
babaMETZA (30-11-2016)
Това ми е много познато чувство. Виждаш, че сега е момента да затвориш, държиш мишката, но
ръката ти не реагира и не натиска копчето. После птичето отлита. Дори не знам как да го нарека това състояние.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
БАБА МЕЦА лимитира 3 от 4 къси на 1,0562![]()
![]()
Прибра тотал 140 пипа и си остави една къса от 1,0650 със стоп +1
Сега БАБА МЕЦА смята да си налеее от домашното уйскенце и да прегледа ОПЕРАТИВНАТА обстановка по големите графики....
Щот 1,0444444444 ми боде oчите![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
babaMETZA
няма много за гледане има дъно 2015 1.05 това е
чакаме 1.20 да светнем![]()
Буги, то напоследък все така го правят
Издрусват хубуу клоните ....
И който не е с подходящи ГАЩИ ..... зацапва неподходящите .....
Сумарно неска съм ОК ... даже почти супер ....
Ма тва щото на кафявото .... не личи)
)
звездоброец (30-11-2016)
и азе имам съвсем малък плюс.. ама то няколко пъти съм го казвал.. га позная посоката, гравитирам около нулата.. га не я позная, сметката я няма..![]()
как става тоя номер..![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
КинО (30-11-2016)
Туй ще да е дяУлскъ игрЪ няква
Сигур слабичко викаш на тва дет тряа да дава ....
Забравих Добра вечер да обадя)
Месечен клоуз .... под 1.05999 бива ....
Ама под 1.0550000 направо КЪРТИ .......)
звездоброец (30-11-2016)