Дакса с двоен връх.. а дано, а дано.. а дано да обръща веке................![]()
Дакса с двоен връх.. а дано, а дано.. а дано да обръща веке................![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
звездоброец (07-12-2016)
Абе колко дълго държите дългите линии оставяте ли ги за цялата вечер?????
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (07-12-2016)
Ха Добро утро на всинца Ви!
Бачо РЕДА пак сън не е спал да варди курсот
Преброявам се
профитен от мен
кафе и бегам
Trust Me, I'm an "Engineer"
Японската е много нагоре и гледа нагоре.
ХонгКонската е доста нагоре.
Днеска почваме с германски, френски,,,,,,
ЖЕЛЯЗНА съпротивата 1.0721-1.0727
при пробив с възможност за 1.0739-1.0753
с вероятност за ИДЕИНАТА зона 1.0769-1.0785(96).
СВИРЕПАТА подкрепата е в зона 1.0718-1.0712
и при преминаване там ще има атака на 1.0698-1.0682
с възможност за ход до ИДЕИНАТА зона 1.0647-1.0630(16).
Това е!!!
Успешен ден на ХОРАТА!!!
----------
ПРОЦЕДИРАНЕТО в графика:
![]()
А Дубрутру бре)
Неска ше търгуваме ли късите пак)
) ....
Че 1.069999 ей го де е)
----------
РЕДА, туй Брутето ..., много запИня курса бря
Ай малко повече ентусиазъм ..... че да го избиеме)
)
REDA (07-12-2016), D-12 (07-12-2016), звездоброец (07-12-2016)
Добро утро!
Сутринта в 7ч като погледнах графиката и направо ме хвана страх как ще изглежда процедирането в картинки.
И страховете ми се оправдаха
Баче, с този чертеж пари ли ще вадим или ще ни правиш имунизация
Тънко, тънко като сухо мезе в квартална кръчма!
Янковците с голямо нарастване на търговския дефицит, ама дали ги боли фасунгата въобще и дали ще обезценят доларата
Позициите са ми едни никакви такива ама айде, да не съм пасивен - ВЗИМАЙ ЕВРО!
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
REDA (07-12-2016), звездоброец (07-12-2016), toranagasan (07-12-2016)
добро утро.. оставах Дакса вчера в бонусарката и по всичко личи, че днес кът отвори, по сметката ще е голям минус.. требе ли да пиша на Инста да ми нулират минуса?
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."